Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εκμυστηρεύεται στην Ανέτ την αποτρόπαια πράξη του

Άγριες Μέλισσες: Σε κρίσιμη κατάσταση θα βρεθεί η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια, στα επόμενα επεισόδια. Φαίνεται πως ο φόνος του Θέμελη, στις Άγριες Μέλισσες, θα επηρεάσει αρκετά την Ανέτ, με την ψυχολογία της να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ίδια, αλλά και στους Σεβαστούς. Μη μπορώντας να βάλει τη λογική μπροστά, όπως κάνει κάθε φορά, η ηρωίδα θα βρεθεί στον απόλυτο πανικό.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εκμυστηρεύεται στην Ανέτ την αποτρόπαια πράξη του

Σε μια στιγμή απόγνωσης και αδυναμίας, ο Δούκας θα εκμυστηρευτεί στην αδερφή του την αποτρόπαια πράξη του. Η Ανέτ θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Μπορεί να μισούσε τον Θέμελη για όλα όσα της έκανε, ποτέ, όμως, δε σκέφτηκε τον θάνατο. Όταν οι έρευνες ξεκινήσουν, η πρωταγωνίστρια θα κληθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της. Πώς θα αντιδράσει;

Η Δόμνα υπό κατάρρευση
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση θα βρεθεί η Δόμνα μετά τα τελευταία νέα. Γρήγορα θα τρέξει στο σπίτι των Σεβαστών, προκειμένου να βρεθεί μια λύση με την ξαφνική εξαφάνιση του πατέρα της. Όταν δε διαπιστώσει πως η εξαφάνιση του Θέμελη είναι φόνος, θα ζητήσει παρηγοριά στην αγκαλιά της Ανέτ, η οποία θα λυγίσει στις Άγριες Μέλισσες.

Ο γιος της και η αδερφή του βρίσκονται σε απόγνωση, με την ίδια να γνωρίζει αυτό το ένοχο μυστικό. Αντιλαμβάνεται πως εάν μιλήσει θα καταστρέψει τον αδερφό της, επομένως σιωπά και υπομένει τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη. Ο κόσμος της έχει διαλυθεί μέσα σε μια στιγμή. Ένα τόσο βαρύ φορτίο δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην πρωταγωνίστρια, όσον αφορά τη σωματική και ψυχολογική της υγεία.

Η σύλληψη του Μελέτη
Όταν ο φόνος του Θέμελη θέτει στο επίκεντρο τον Μελέτη, η Ανέτ πανικοβάλλεται, στις Άγριες Μέλισσες. Ενώ γνωρίζει τον πραγματικό ένοχο βλέπει, τον γιο της να συλλαμβάνεται ως ύποπτος. Ένας χείμαρρος από τύψεις και ενοχές περικυκλώνουν την πρωταγωνίστρια, η οποία ξεσπάει στον Δούκα για όλες αυτές τις φρικτές συνέπειες.

Στο μεταξύ, η Δόμνα φιλοξενείται για λίγο καιρό στο σπίτι των Σεβαστών, προκειμένου να καταφέρει να σταθεί ξανά σύντομα στα πόδια της. Πλέον, έχει να αντιμετωπίσει έναν κόσμο χωρίς τον αγαπημένο της προστάτη. Μάλιστα, δε θα αργήσει η στιγμή που θα κληθεί να χειριστεί την μεγάλη της κληρονομιά, στην οποία θα συμμετέχει και ο Μελέτης.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑνέτΆγριες Μέλισσες Επεισόδια