Άγριες μέλισσες: Νέοι χωρισμοί έρχονται να ταράξουν το Διαφάνι

Άγριες μέλισσες: Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στις «Άγριες μέλισσες». Μετά το διαζύγιο του Νικηφόρου και της Ασημίνας που θα μας απασχολήσει για πολλά επεισόδια ακόμα, δύο νέοι χωρισμοί έρχονται να ταράξουν το Διαφάνι.

Άγριες μέλισσες: Νέοι χωρισμοί έρχονται να ταράξουν το Διαφάνι

Μετά την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού των αδελφών Σταμίρη τα πάντα θα αλλάξουν στις σχέσεις, όχι μόνο των τριών αδελφών, αλλά και της Δρόσως με τον Κωνσταντή. Ο Νικηφόρος θα τηρήσει για μερικά επεισόδια ακόμα την υπόσχεσή του και θα κρατήσει το στόμα του κλειστό. Όλα όμως θα αλλάξουν όταν η Δρόσω με την Ασημίνα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα απευθυνθούν μαζί σε δικηγόρο προκειμένου να διεκδικήσουν την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Η κίνηση αυτή από την πλευρά των αδελφών Σταμίρη θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Ο Νικηφόρος δεν θα μπορέσει πια να ελέγξει τον εαυτό του. Και επειδή αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι δύο αδελφές το μυστικό τους δεν θα μείνει για πολύ ακόμα μυστικό.

Όταν ο Κωνσταντής θα μάθει τη φρικτή αλήθεια για το θάνατο του αδελφού του Σέργιου θα ξεσπάσει στη Dρόσω. Η σχέση τους που μέχρι τώρα αποδείχθηκε πολύ δυνατή θα κλονιστεί συθέμελα. Έτσι θα υπάρξει χωρισμός. Αλλά δεν θα κρατήσει τόσο πολύ όσο ο χωρισμός της Ασημίνας με τον Νικηφόρο. Ο Κωνσταντής, όσο κι αν δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την αλήθεια, πολύ σύντομα θα επανασυνδεθεί με τη Δρόσω και θα τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει τον αδερφό του.

Το επόμενο ζευγάρι που θα αντιμετωπίσει κρίση στη σχέση του είναι η Πηνελόπη με τον Αλέξη. Όταν η μικρότερη των αδελφών Σεβαστού θα χάσει το παιδί που κυοφορεί θα καταλάβει ότι ο γάμος της με τον εισαγγελέα βασίζεται σε ένα ψέμα. Διότι όσο κι αν ήθελε να κρύψει την αλήθεια ακόμα και από τον ίδιο της τον εαυτό, η Πηνελόπη δεν σταμάτησε ποτέ να τρέφει αισθήματα για τον ξάδερφό της, τον Μελέτη.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο εισαγγελέας ο οποίος ουσιαστικά ήταν ο πρώτος που της ζήτησε να χωρίσουν. Τώρα λοιπόν που δεν υπάρχει το παιδί θα καταλάβουν ότι ο γάμος τους έχει φθαρεί και δεν υπάρχει τίποτα πια να τους δένει.

Η Σοφούλα έχοντας ξυπνήσει πια από τον εφιάλτη που ζούσε στο πλευρό του Βόσκαρη προσπαθεί να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της και να βρει τον εαυτό της. Κάτι πολύ δύσκολο, αφού δεν μπορεί να χωνέψει το ότι αποξενώθηκε από τους δικούς της και χάλασε τον αρραβώνα της με τον Άγγελο εξαιτίας ενός άντρα που την κορόιδεψε.

Ο Άγγελος τρέφει ακόμα αισθήματα για εκείνη αλλά η Σοφούλα δεν τον πλησιάζει. Έχοντας σοκαριστεί με όλο αυτό που της συνέβη προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της και όχι να επενδύσει σε μία καινούργια σχέση. Όταν όμως θα ξυπνήσει και θα το διεκδικήσει θα είναι αργά. Διότι ο Άγγελος θα έχει στρέψει το βλέμμα του σε άλλη.

Ευτυχώς αυτό το συναισθηματικό πήγαινε-έλα δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν έτσι απλά…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια