Άγριες Μέλισσες: Μια φωτιά θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των πρωταγωνιστών

Άγριες Μέλισσες: Ανατριχιαστικό προβλέπεται το τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, με τη φωτιά να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των πρωταγωνιστών. Πράγματι, θα παλέψουν όλοι σώμα με σώμα για να σωθούν, με την Μυρσίνη να απολαμβάνει το θέαμα απέξω.

Άγριες Μέλισσες: Μια φωτιά θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των πρωταγωνιστών

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο Λάμπρος, ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος θα προσέχουν το σπίτι με βάρδιες, για να είναι σίγουροι πως οι Σταμίρη είναι καλά.

Θα έρθει, όμως, η στιγμή που μέσα σε αυτό το σπίτι θα βρίσκονται όλοι. Η Μυρσίνη, μαζί με τον Μελέτη θα βάλουν φωτιά, διψασμένοι για εκδίκηση. Οι Σεβαστοί δε μπορούν να δεχτούν πως τόσο καιρό ζούσαν σε ένα τόσο μεγάλο ψέμα. Οι φόνισσες πρέπει να καούν στην κόλαση.

Η φωτιά στο τελευταίο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες, θα αλλάξει πολλά. Μόλις ο Κωνσταντής αντιληφθεί την φωτιά, θα ειδοποιήσει τους υπόλοιπους για να φύγουν άμεσα από το σπίτι. Η πόρτα, όμως, δε θα ανοίγει. Ο Μελέτης θα έχει ήδη φροντίσει να μπλοκάρει την πόρτα, ώστε εκείνες να μη μπορέσουν να βγουν.

Αυτό που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές θα είναι ανατριχιαστικό. Ουρλιαχτά, κλάματα, πανικός. Ένας αγώνας επιβίωσης που θα αλλάξει πολλά. Ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντής και ο Λάμπρος θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν τις γυναίκες που αγαπούν. Θα μπουν μπροστά, πολεμώντας με τις φλόγες.

Ο Μελέτης, μόλις τους αντικρίσει, θα χάσει το μυαλό του. Γρήγορα, θα εισβάλλει στο σπίτι για να σώσει τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο από τον βέβαιο θάνατο. Όλοι, όμως, θα έχουν καταφέρει να σωθούν, πηδώντας από τα παράθυρα.

Σύμφωνα με το TV24 και την Γ. Παπανικολάου στο σπίτι θα είναι μόνο ο Μιλτιάδης. Ανιψιός και θείος θα πιαστούν στα χέρια, σε μία τελική αναμέτρηση, μέσα στις φλόγες. Η φωτιά στο τελευταίο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες, θα σημάνει την αρχή μιας νέας ιστορίας, στον τρίτο κύκλο.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες Εξελίξεις