Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Αλέξης στην τελική αναμέτρηση

Άγριες Μέλισσες: Ο Αλέξης μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί, στις Άγριες Μέλισσες, όσο ο Μελέτης ετοιμάζει την χαριστική του βολή στους Σεβαστούς. Οι δύο πρωταγωνιστές, βαθιά πληγωμένοι, θα έχουν μία μοιραία συνάντηση που θα αλλάξει πολλά. Θα βρεθούν τυχαία σε ένα στενό στο Διαφάνι και θα ανταλλάξουν πολύ βαριές κουβέντες.

Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Αλέξης στην τελική αναμέτρηση

Στο μεταξύ, ο Μελέτης ανακαλύπτει τα πάντα για τον φόνο του Θέμελη και καταρρέει. Μισεί την μητέρα του όσο καμία άλλη γυναίκα στον κόσμο. Εύχεται να μη τον είχε γεννήσει ποτέ, ενώ τη θεωρεί υπαίτια για αυτή την μεγάλη καταστροφή που προκλήθηκε, πριν από πολλά χρόνια. Παραδόξως, συγχωρεί τον Δούκα και στέκεται στο πλευρό του.

Αντίθετα, η Ανέτ μαθαίνει για όλη αυτή την φρικτή εξέλιξη και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Μελέτης και ο Αλέξης βρίσκονται στο απόλυτο αδιέξοδο, στις Άγριες Μέλισσες. Όσο ο ένας παλεύει με οικογενειακά μυστικά, τόσο ο άλλος συνειδητοποιεί πως δεν είχε ποτέ του την οικογένεια που πάντα πίστευε πως έχει.

Η Πηνελόπη τον ξεγέλασε και οι δυο πρώην σύζυγοι θα αναμετρηθούν. Η Πηνελόπη θα παραδεχτεί την αλήθεια για το μωρό, με την οργή να κυριεύει τον πρωταγωνιστή. Θέλει να βάλει ένα τέλος σε όλη αυτή την παράνοια και η λύση είναι μία.

Ο Αλέξης και ο Μελέτης πιάνονται στα χέρια, με τον Άγγελο να τους χωρίζει, στις Άγριες Μέλισσες. Ο θυμός είναι τεράστιος, με το ξέσπασμά τους αυτό να είναι καθοριστικό για όσα θα συμβούν στη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑλέξηςΆγριες Μέλισσες Μελέτης