Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Ακύλας Μεγαρίτης θα είναι αχώριστοι

Άγριες Μέλισσες: Κι όμως, για να καταφέρει ο Ακύλας Μεγαρίτης να κυριαρχήσει στο Διαφάνι, χρειάζεται έναν πολύ ισχυρό σύμμαχο. Έναν άνθρωπο που θα τον ενημερώνει διαρκώς για τις κινήσεις των κατοίκων του Διαφανίου, κάποιον έμπιστο για να του αναθέτει τις παράνομες δουλειές του, κάποιον που θα είναι η σκιά του και θα προστατεύει, τόσο τον ίδιο, όσο και το έργο του.

Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Ακύλας Μεγαρίτης θα είναι αχώριστοι

Μόνο που ο άνθρωπος αυτός θα διχαστεί αρκετά. Ένας άνθρωπος πονεμένος που έχει χάσει τα πάντα και ψάχνει από κάπου να στηριχτεί. Ένας άνθρωπος που θα ερωτευτεί παράφορα και η ζωή του θα αλλάξει ριζικά. Ένας χαρακτήρας που μας έχει απασχολήσει πολύ, ήδη από τα πρώτα επεισόδια της σειράς…

Όπως είναι φυσικό, ο Μελέτης και ο Ακύλας Μεγαρίτης θα είναι αχώριστοι, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Μελέτης, επηρεασμένος από τα λόγια του Αχιλλέα λίγο πριν πεθάνει, ζητάει εκδίκηση. Εξηγεί στον αδελφό του Αχιλλέα πως έχει η κατάσταση και του υπόσχεται μία καλή ζωή στο Διαφάνι. Μία καλή ζωή, συνδυαστικά με την εκδίκηση για τον θάνατο του Αχιλλέα.

Φυσικά, ο Ακύλας δε θα τον αφήσει από το πλευρό του. Με τη φυγή του Δούκα και της Μυρσίνης από το Διαφάνι, ο Μελέτης αποκτά νέα αφεντικά. Υπηρετεί τον Ακύλα και του παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε κάτοικο του Διαφανίου. Ότι κι αν συμβαίνει, τρέχει να τον ενημερώσει. Όπως, άλλωστε, έκανε τόσα χρόνια με τον Δούκα Σεβαστό.

Έτσι, Ακύλας Μεγαρίτης και Μελέτης γίνονται ένα, στις Άγριες Μέλισσες. Όλα αυτά, μέχρι η κόρη του Ακύλα να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας μας. Ένας μεγάλος έρωτας αναμένεται να ανθίσει στα νέα επεισόδια της σειράς. Μία σχέση φιλίας και εξάρτησης θα διχαστεί. Θα καταφέρει ο Μελέτης να μείνει στο πλευρό του Ακύλα ως το τέλος;

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑκυλαςΆγριες Μέλισσες Μελέτης