Άγριες Μέλισσες Ηθοποιοί: Το τέλος του Γιάννη Στάνκογλου

Άγριες Μέλισσες Ηθοποιοί: Πολλές συζητήσεις είχαν γίνει με το αν ο Γιάννης Στάνκογλου θα παραμείνει στις Άγριες Μέλισσες, στο ρόλο του Θωμά Κυπραίου. Όπως όλα δείχνουν, το σημερινό επεισόδιο είναι καθοριστικό για το τέλος του ηθοποιού, καθώς θα αποτελέσει την καθοριστική του εμφάνιση στη σειρά.

Άγριες Μέλισσες Ηθοποιοί: Το τέλος του Γιάννη Στάνκογλου

Οι απαιτητικές υποχρεώσεις του Γιάννη Στάνκογλου στο θέατρο, καθιστούν αδύνατη την παραμονή του στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα το σενάριο να προσαρμόστηκε κατάλληλα, ώστε να καταφέρει να αποχωρήσει.

Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό τέλος του Στάνκογλου

Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο φινάλε, σοκάροντας το κοινό της σειράς Άγριες Μέλισσες. Όλα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε το “τέλος” του Θωμά Κυπραίου (Γιάννη Στάνκογλου) να μην είναι καθόλου καλό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θωμάς Κυπραίος, ο οποίος επισκέφτηκε το Διαφάνι με στόχο να βρει τον δολοφόνο του Σέργιου Σεβαστού, αυτοκτονεί στο σημερινό επεισόδιο.

Πριν τη σκηνή του “τέλους”, ο Θωμάς Κυπραίος βρίσκεται με το Νέστορα (Παύλος Ορκόπουλος) με σκοπό να περάσουν παρέα το τελευταίο του βράδυ. Ο Νέστορας εξοργίζεται με το θράσος του και του ζητά να εξαφανιστεί. Η οργή και, ταυτόχρονα, λύπη του Νέστορα προς το πρόσωπο του Θωμά (Γιάννη Στάνκογλου) τον θλίβει. Φεύγοντας από το σπίτι, αντιλαμβάνεται πως η ώρα της σύλληψης για το φρικτό του έγκλημα βρίσκεται κοντά κι έτσι αποφασίζει να δώσει ο ίδιος το “τέλος”. Έχοντας χάσει πια τα πάντα, σημαδεύει τον εαυτό του, αφήνοντας πίσω όλα όσα τον ταλαιπωρούσαν ψυχικά.

Άγριες Μέλισσες: Τα flashback και ο ρόλος του Στάνκογλου

Ο Θωμάς Κυπραίος (Γιάννης Στάνκογλου) που αγαπήθηκε από το κοινό για τη στοργή που έδειξε στην Ελένη (Μαρία Κίτσου) αποχωρεί οριστικά σαν χαρακτήρας από τη σειρά. Βέβαια, περιμένουμε πολλές ανατρεπτικές σκηνές από τις  Άγριες Μέλισσες, καθώς είδαμε ότι νεκροί επιστρέφουν στη σειρά ως flashback.

Ο Γιάννος (Ιωάννης Αθανασόπουλος) έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο πλευρό της Ελένης, η οποία τον οραματίστηκε ένα βράδυ στο κελί της φυλακής. Αντίστοιχα, θα δούμε και τον Σέργιο Σεβαστό με την μορφή flash back σε κάποιες σκηνές από την βραδιά του γάμου του με την Ελένη. Σε αυτές θα αποκαλυφθούν γεγονότα και λεπτομέρειες που θα δώσουν πολλές απαντήσεις για την έκβαση των πραγμάτων. Οι σκηνές αυτές δίνουν την ελπίδα στους τηλεθεατές για επιπλέον εμφανίσεις του ηθοποιού Γιάννη Στάνκογλου στη σειρά, ως flashback.

Ο Θωμάς Κυπραίος (Γιάννης Στάνκογλου) στρέφει το όπλο κατά του εαυτού του και σημαδεύει το τέλος του από τη πολυσυζητημένη σειρά Άγριες Μέλισσες. Με αυτόν τον τρόπο ξεφεύγει από το πολύ σκοτεινό παρελθόν του και ό,τι τον βασανίζει ψυχολογικά. Αφήνεται να εννοηθεί πως ο χαρακτήρας της σειράς εξιλεώνεται για τα αμαρτήματα του. Όπως και να έχει, το κοινό πρόκειται να συγκλονιστεί από το σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ηθοποιοίΓιάννης Στάνκογλουηθοποιοί