Άγριες Μέλισσες: Η Ρίζω στο πλευρό την Ελένη και του Λάμπρου για το παιδί

Άγριες Μέλισσες: Με την καταδίκη του Βόσκαρη, ο Λάμπρος και Ελένη είναι πια και πάλι ελεύθεροι να ονειρεύονται παρά τα νέα προβλήματα που προκύπτουν είτε με τον συνεταιρισμό είτε με τον πόλεμο ανάμεσα στις αδελφές τις και τους Σεβαστούς για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Άγριες Μέλισσες: Η Ρίζω στο πλευρό την Ελένη και του Λάμπρου για το παιδί

Ελένη και Λάμπρος είναι έτοιμοι πια να γίνουν γονείς και για αυτό και κάνουν προσπάθειες για να το πετύχουν. Όμως, όπως προαναφέραμε, ο φόβος της Ελένης δεν την αφήνει να ηρεμήσει και να μπορέσει να το καταφέρει!

Κρυφά από όλους ζητάει τη βοήθεια της Ρίζως: «Φοβάμαι πως μου άφησαν κουσούρι με την έκτρωση που μου έκαναν στην φυλακή», της λέει και η Ρίζω της μιλάει όμορφα και ήρεμα: «Λενιώ μου, όλα θα πάνε καλά! Μην χάνεις την πίστη σου! θα δεις που σύντομα θα γίνεις μανούλα! Το αξίζεις κορίτσι μου, το αξίζεις να βρεις την ευτυχία! Έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που σ’ αγαπάει και σε στηρίζει».

Στη συνέχεια η Ρίζω εξετάζει την Ελένη για να δει αν πράγματι μπορεί να κάνει παιδί και το νέο που της ανακοίνωνε φέρνει επιτέλους μετά από καιρό τη χαρά στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες ΝικηφόροςΆγριες Μέλισσες Ρίζω