Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη ζηλεύει τον Μελέτη – Προβλέπεται ξεμάλλιασμα με την Ζωρζετ

Άγριες Μέλισσες: Η ζήλια της Πηνελόπης θα προβληματίσει πολλούς πρωταγωνιστές στις Άγριες Μέλισσες, κυρίως όμως θα επηρεάσει την ίδια. Η εμφάνιση της Ζωρζέτ στο Διαφάνι, μπορεί να χαροποιήσει αρκετά τους Σεβαστούς, θα ταράξει όμως τον Μελέτη, αλλά και την Πηνελόπη.

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη ζηλεύει τον Μελέτη – Προβλέπεται ξεμάλλιασμα με την Ζωρζετ

Παράλληλα, σε δύσκολη θέση δε βρίσκονται μόνο οι Σεβαστοί, αλλά και ο Τόλλιας με την Παγώνα. Η μικρή Σοφούλα φαίνεται αποφασισμένη να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον Μάνο Βόσκαρη. Βέβαια, σε αυτό, την τελευταία λέξη θα την πει η Λενιώ.

Η επιστροφή της Ζωρζέτ προσφέρει μια ευχάριστη νότα στην οικογένεια, με την Ανέτ να την υποδέχεται με μεγάλη χαρά και συγκίνηση.

Με αυτό το γεγονός δε θα χαρεί καθόλου η μοναχοκόρη των Σεβαστών. Η ζήλια της Πηνελόπης θα είναι έντονη με την άφιξη της Ζωρζέτ στις Άγριες Μέλισσες, καθώς όλοι γνωρίζουν το παρελθόν της με τον Μελέτη. Μάλιστα, ο Μελέτης δε θα διστάσει να δείξει την χαρά του για την Ζωρζέτ. Εκείνη, θα είναι η μόνη που θα καταφέρει να τον ηρεμήσει πολύ με μία μόνο αγκαλιά.

Ο Μελέτης θα δείξει πολύ ενθουσιασμένος, κάτι που θα ταράξει την πρώην αγαπημένη του. Η ένταση της Πηνελόπης δε θα περάσει απαρατήρητη. Ακόμη και ο Γραμματικός θα καταλάβει πως κάτι τρέχει με την γυναίκα του και οι συγκρούσεις δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν ανάμεσα στο ζευγάρι. Όλα αυτά θα ωθήσουν τον Μελέτη σε μια παράτολμη κίνηση: Να ζητήσει σε αρραβώνα την Ζωρζέτ. Αυτό θα βγάλει την Πηνελόπη εκτός εαυτού.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΖορζετΆγριες Μέλισσες ΜελέτηςΆγριες Μέλισσες Πηνελόπη