Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη κάνει την Ανέτ ένοχη και η αστυνομία την ψάχνει

Άγριες Μέλισσες: Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί η Ανέτ, στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα να επισκέπτεται συχνά το τμήμα στο Διαφάνι. Ο Προύσαλης και ο Άγγελος έχουν καταλάβει πως η πρωταγωνίστρια κρύβει ένα βαθύ κι ένοχο μυστικό. Η τελευταία της επίσκεψη φάνηκε πολύ ύποπτη, καθώς ποτέ της δε κατέδωσε τον Δούκα, ενώ το ήθελε πολύ.

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη κάνει την Ανέτ ένοχη και η αστυνομία την ψάχνει

Η εγκληματική στάση του αδελφού της θα συνεχιστεί. Ο Μιλτιάδης βρίσκεται πλέον έξω από το ψυχιατρείο και είναι έτοιμος να βάλει σε εφαρμογή το νέο του σχέδιο. Ο Δούκας μάχεται με τον συνεταιρισμό, αλλά και με τον Γραμματικό που τον αναζητά. Τί θα δούμε στη συνέχεια;

Κι όμως, η Πηνελόπη θα οδηγήσει ξανά την Ανέτ στο τμήμα, στις Άγριες Μέλισσες, καταλάθος. Με την κατάθεση που θα κάνει κατά του πατέρα της, ο Σπανός θα υποψιαστεί πως η Ανέτ γνωρίζει πολλά, όμως δεν μιλά. Όταν η Πηνελόπη δηλώσει πως ο Θέμελης την είχε βιάσει και αυτό είχε εξοργίσει τον πατέρα της, η αστυνομία θα την αναζητήσει.

Η Ανέτ θα βρεθεί πολλές φορές στο τμήμα, τόσο του Διαφανίου, όσο και του Σπανού, ο οποίος θα ανοίξει ξανά αυτή την υπόθεση, στις Άγριες Μέλισσες. Θα πιεστεί πολύ για να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει, όμως δε θα το κάνει. Όχι λόγω του αδελφού της, αλλά λόγω του γιου της.

Γνωρίζει πως ο Δούκας έχει, πλέον, στη δούλεψή του τον Μελέτη, επομένως τα φονικά και οι εγκληματικές ενέργειες, μοιράζονται μεταξύ των δύο. Η πρωταγωνίστρια θα βουλιάξει μέσα στον λάκκο των αμαρτιών που σκάβει η ίδια της η οικογένεια.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑνέτΆγριες Μέλισσες Πηνελόπη