Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη επιστρέφει στο Διαφάνι και ξεκινάει πόλεμο με τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Ο τρίτος κύκλος έρχεται για να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζουμε, έως τώρα. Ο Ακύλας Μεγαρίτης αποκτά τεράστια δύναμη, στις Άγριες Μέλισσες, με την Πηνελόπη να δίνει τη χαριστική της βολή στους δολοφόνους το πρώην συζύγου της!

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη επιστρέφει στο Διαφάνι και ξεκινάει πόλεμο με τον Ακύλα

Κι όμως, ένας νέος πόλεμος ξεκινάει, με τους πρωταγωνιστές να μάχονται σε ένα καθεστώς σκληρό κι αδίστακτο.

Η περίοδος της δικτατορίας έχει φτάσει. Ο Ακύλας είναι πια ελεύθερος, έχοντας στο πλευρό του τον Μελέτη. Διψασμένος για εκδίκηση, θέλει να καταστρέψει όσους ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα. Βέβαια, στο στόχαστρό του δε θα μπουν μόνο οι “υπεύθυνοι” για τον θάνατο του αδελφού του, αλλά και εξωτερικοί παράγοντες που θα εμποδίσουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του.

Όσο ο Ακύλας αποκτάει όλο και μεγαλύτερη δύναμη στο Διαφάνι, η Πηνελόπη επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες, ζητώντας την δική της κάθαρση. Έχοντας σπουδάσει νομικά στη Γαλλία, επιστρέφει ως προστάτης των αθώων και των αδικημένων. Θέλει με κάθε τρόπο να εκδικηθεί για τον θάνατο του Αλέξη, αλλά και να συνεχίσει το έργο του. Μέχρι η δικαιοσύνη να λάμψει στο Διαφάνι.

Μόνο που, η ίδια δεν έχει υπολογίσει τις δυσκολίες που υπάρχουν, λόγω του πολιτικού καθεστώτος. Μπαίνει σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια, με τη ζωή της να κινδυνεύει. Ο Ακύλας συνειδητοποιεί πως η Πηνελόπη είναι η σύζυγος του Αλέξη Γραμματικού, του ανθρώπου που τον έκλεισε στη φυλακή, καταστρέφοντας το όραμά του.

Αντίστοιχα, η Πηνελόπη συνειδητοποιεί πως ο Ακύλας είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για τον θάνατο του Γραμματικού, στις Άγριες Μέλισσες. Έτσι, οι δυο αυτοί πρωταγωνιστές θα έρθουν αντιμέτωποι. Από τη μία πλευρά, η Πηνελόπη θα αναζητά τρόπους να κλείσει τον Ακύλα στη φυλακή, ενώ από την άλλη, ο Ακύλας θα ψάχνει την ευκαιρία για να την σκοτώσει.

Φυσικά, η ηρωίδα μας δε θα είναι μόνη της στον αγώνα αυτό. Όλοι θα σταθούν στο πλευρό της, με τους εμπλεκόμενους να κινδυνεύουν εξίσου.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ΆγριεςΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑκυλαςΆγριες Μέλισσες Πηνελόπημέλισσες