Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη χάνει το παιδί!

Άγριες Μέλισσες: Σε μεγάλη θλίψη θα βυθιστούν οι Σεβαστοί, μετά τα τελευταία μαντάτα που θα φέρει η κόρη τους. Δύο οικογένειες θα κλονιστούν, μετά από ένα συνταρακτικό γεγονός που θα προκαλέσει πανικό, αλλά και βαθύ πένθος.

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη χάνει το παιδί!

Η Πηνελόπη, μέσα από μία δυσάρεστη εξέλιξη, θα χάσει το παιδί της, στις Άγριες Μέλισσες. Ένα παιδί που δε θα προλάβει να έρθει στον κόσμο.

Η είδηση αυτή θα στενοχωρήσει ακόμη και τον Μελέτη, ο οποίος, παρόλο που δεν είχε χαρεί με την εγκυμοσύνη της, έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρή πρωταγωνίστρια. Η Πηνελόπη θα επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειάς της, με την καρδιά της ξεριζωμένη. Αυτό το παιδί της είχε δώσει μια πνοή κι ελπίδα ζωής. Πώς θα αντιδράσει ο Αλέξης;

Αυτό το παιδί ήταν ο συνδετικός κρίκος που ένωσε ξανά την Πηνελόπη και τον Αλέξη, στις Άγριες Μέλισσες. Εάν η πρωταγωνίστρια δεν μάθαινε πως είναι έγκυος, δύσκολα θα την δεχόταν πίσω ο Γραμματικός. Μπορεί οι δυο τους να γνώριζαν πως η σχέση τους κρατιέται ζωντανή μόνο από τον γιο τους, αποφάσισαν ωστόσο να κάνουν μία προσπάθεια.

Με μία απότομη, όμως καθοριστική, κίνηση, η Πηνελόπη θα χάσει αυτό το πολυπόθητο παιδί, που θα έδινε φως στην εξέλιξη, στις Άγριες Μέλισσες. Όλη η οικογένεια θα ταραχτεί, με τον Αλέξη Γραμματικό να βρίσκεται δίπλα στην σύζυγό του. Θα την στηρίξει μέχρι τέλους, προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο της.

Βέβαια, η ρήξη στη σχέση δε θα αργήσει να φανεί. Το ζευγάρι αυτό ενώθηκε ξανά για χάρη του παιδιού. Από τη στιγμή που αυτό δεν υπάρχει, ο Γραμματικός θα κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το εάν αξίζει να είναι μαζί με την Πηνελόπη. Γνωρίζοντας πως η γυναίκα που αγαπάει σκέφτεται άλλον, αισθάνεται μεγάλη πίεση και πόνο. Έτσι, το ζευγάρι θα φτάσει σε μία μεγάλη απόφαση…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

 

ΆγριεςΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Εξελίξειςμέλισσες