Άγριες Μέλισσες: Η οριστική απόφαση για τον μικρό Σέργιο και ο συμβιβασμός για Ασημίνα και Δρόσω

Άγριες Μέλισσες: Το ταξίδι στο εξωτερικό έχει προβληματίσει αρκετά τις δύο οικογένειες. Στο πεδίο μάχης βρίσκονται αδελφές Σταμίρη και Σεβαστοί, έτοιμοι να πολεμήσουν με όλες τους δυνάμεις για το μεγάλο ‘έπαθλο’, το παιδί. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος φεύγουν κρυφά για το Παρίσι, στις Άγριες Μέλισσες, με την Δρόσω να τους ακολουθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Άγριες Μέλισσες: Η οριστική απόφαση για τον μικρό Σέργιο και ο συμβιβασμός για Ασημίνα και Δρόσω

Οι απειλές και οι εντάσεις ξεσπούν, με το ζευγάρι να μην έχει προλάβει να χαρεί τις ξέγνοιαστες μέρες με το παιδί. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής εμφανίζονται απροειδοποίητα να πάρουν τον μικρό Σέργιο πίσω στο Διαφάνι. Πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα;

Ο δικηγόρος της οικογένειας ήταν απόλυτος. Υποστήριξε, πως για να γλιτώσουν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα από το εξώδικο που έστειλε η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες, θα πρέπει να μη γυρίσουν ποτέ ξανά πίσω από το Παρίσι. Έτσι, η υπόθεση θα πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή και θα κρατήσει χρόνια. Ο Σέργιος, τότε, θα έχει ενηλικιωθεί και όλα θα έχουν αλλάξει.

Έτσι, το ζευγάρι αναχωρεί κρυφά για το εξωτερικό, με την οργή της Δρόσως να φουντώνει. Μετά την βόμβα που πετάει στο Διαφάνι, τρέχει να τους βρει, μαζί με τον Κωνσταντή. Εκεί, ξεκινάει ένας έντονος καυγάς, με τις απειλές να πέφτουν βροχή. Η Δρόσω προειδοποιεί την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες, πως εάν δεν αφήσουν το Παρίσι, θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον μικρό.

Τότε η Ασημίνα αποφασίζει να κάνει πίσω. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTv, η πρωταγωνίστρια υπόσχεται στην αδελφή της πως θα γυρίσει πίσω στο Διαφάνι, προτείνοντάς της μία συμβιβαστική λύση. Η Δρόσω δέχεται και αναχωρεί ξανά για Ελλάδα. Ο Νικηφόρος, όμως, παραμένει ανένδοτος. Είναι διατεθειμένος να κρατήσει το παιδί με το ζόρι στο Παρίσι. Πώς θα αντιδράσει;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες Μέλισσες Σέργιος