Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια και ο εφιάλτης ξεκινάει, στις Άγριες Μέλισσες. Το βιβλίο του Νικηφόρου πέφτει στα χέρια της και τα κομμάτια του παζλ ενώνονται. Γρήγορα μαθαίνει πως η Ελένη δεν σκότωσε μόνη της τον γιο της, αλλά με τη βοήθεια της Ασημίνας και της Δρόσως. Ένα έγκλημα, για το οποίο πλήρωσε μόνον ένας.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου

Η αποκάλυψη αυτή οδηγεί την Μυρσίνη σε πανικό. Αμέσως, ειδοποιεί τον Δούκα, ο οποίος πέφτει από τα σύννεφα. Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος προσπαθούν να την ηρεμήσουν, γεγονός που κάνει χειρότερη την κατάσταση. Η πρωταγωνίστρια, βλέποντας τα παιδιά της να υποστηρίζουν τις “φόνισσες” τρελαίνεται.

Η Μυρσίνη δε μαθαίνει μόνο την αλήθεια για τον φόνο, αλλά και για αίτια του μεγάλου χωρισμού της Ασημίνας και του Νικηφόρου, στις Άγριες Μέλισσες. Όσο το παιδί μένει με τις αδελφές Σταμίρη, εκείνη εξοργίζεται, νιώθοντας αδικημένη και ηττημένη. Αμέσως, αποφασίζει να αναλάβει δράση, φτάνοντας την κατάσταση στα άκρα.

Δίνει εντολή θανάτου, βάζοντας φωτιά στο σπίτι που “ρήμαξε” το δικό της. Στο μέρος, όπου άφησε την τελευταία του πνοή το παιδί της, ο Σέργιος της. Έχοντας το μυαλό της θολωμένο, αδιαφορεί που μέσα σε αυτό βρίσκονται και ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή. Άλλωστε, το γεγονός πως υποστηρίζουν τις γυναίκες που προκάλεσαν τόσο πόνο στην οικογένειά της, την εξοργίζει ακόμη περισσότερο.

Έτσι, η Μυρσίνη δε μαθαίνει απλώς την αλήθεια, αλλά δίνει και τη χαριστική της βολή στις Άγριες Μέλισσες. Το τελευταίο επεισόδιο προβλέπεται ανατριχιαστικό, με τους πρωταγωνιστές να παλεύουν για τη ζωή τους. Πώς θα ξημερώσει η επόμενη μέρα στο Διαφάνι;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια