Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καλείται στη δίκη – Η κατάθεση που ανατρέπει τα δεδομένα

Άγριες Μέλισσες: Μία σημαντική εξέλιξη θα ανατρέψει τα δεδομένα στο δικαστήριο. Η δίκη του Βόσκαρη πλησιάζει στις Άγριες Μέλισσες, με τους Σεβαστούς (Μυρσίνη και Δούκα) να συμπεριλαμβάνονται στους μάρτυρες υπεράσπισης των δύο πλευρών. Φαίνεται πως ο Βόσκαρης έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, παίρνοντας με το μέρος του τον γυναικολόγο των φυλακών, τον επιθεωρητή των φυλακών και την Σοφούλα.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καλείται στη δίκη – Η κατάθεση που ανατρέπει τα δεδομένα

Αντίθετα, η Λενιώ πηγαίνει βασισμένη στην μαρτυρία του Γκούμα, αλλά και της Λέτας, ενώ δύο ακόμη σημαντικοί μάρτυρες θα εμφανιστούν την ημέρα της δίκης, αλλάζοντας τα πάντα. Ποιος θα είναι ο ρόλος της Μυρσίνης και πώς θα εξελιχθεί η δίκη;

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi για τις Άγριες Μέλισσες, η Μυρσίνη καλείται στην δίκη του Βόσκαρη για να καταθέσει. Κι ενώ αυτό στην αρχή φέρνει πανικό, στη συνέχεια καθησυχάζει την Ελένη. Με την παρότρυνση του δικηγόρου της πείθεται, πως με αφορμή την εμφάνιση της Μυρσίνης στο δικαστήριο, η Λενιώ θα βρει την ευκαιρία να αναφέρει τη συνεργασία της με τον Βόσκαρη.

Από την άλλη πλευρά, στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναστάτωση, με την Ανέτ να κατακρίνει την Μυρσίνη για την απόφαση της να παρευρεθεί στο δικαστήριο. Την ίδια στιγμή, ο Δούκας ικετεύει τον Γραμματικό να την αφήσει έξω από το θέμα της δίκης. Εκείνη, όμως, αποφασίζει να κάνει το καθήκον της. Η Μυρσίνη πηγαίνει στην δίκη και στέκεται απέναντι από τον σύζυγό της, στις Άγριες Μέλισσες.

Όπως είχε αναφερθεί σε προηγούμενα σχετικά άρθρα, ο Δούκας κατακεραυνώνει τον Βόσκαρη. Υποστηρίζει πως είναι ένας άνθρωπος αδίστακτος και βιαστής. Μάλιστα, αναφέρεται στο γεγονός του βιασμού μιας κοπέλας από το Διαφάνι, φέρνοντας την απόλυτη φρίκη στον Βόσκαρη και τον δικηγόρο του.

Η Μυρσίνη εμφανίζεται στη δίκη του Βόσκαρη, στις Άγριες Μέλισσες, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της. Με βάση πληροφορίες του TiVi, η Μυρσίνη φωνάζει στους ενόρκους πως είναι αθώα. Πως ποτέ δεν διέταξε τον κατηγορούμενο να βασανίσει την Λενιώ. Έτσι, ο Βόσκαρης βρίσκεται εγκλωβισμένος, ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Πώς θα εξελιχθεί η δίκη;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Μυρσίνη