Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη και Τελευταία συνάντηση για Βόσκαρη και Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη που θα κάνει η μοναχή Ευσεβία, θα αλλάξει τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες. Ο Βόσκαρης θα ζητήσει από την Ελένη να πραγματοποιήσουν μία τελευταία συνάντηση στη φυλακή, η οποία θα καθορίσει τη συνέχεια, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη και Τελευταία συνάντηση για Βόσκαρη και Ελένη

Όταν η μοναχή Ευσεβία και θεία του Μάνου, θα του αποκαλύψει πως ο πατέρας του πέθανε από χέρια Σεβαστών, ο ίδιος θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Οι άνθρωποι που θαύμαζε και θεωρούσε οικογένειά του, έβαλαν τη μητέρα του στη φυλακή και τον πατέρα του στο χώμα. Η λύση είναι μόνο μία: Η εκδίκηση, που θα οδηγήσει στην λύτρωση.

Πράγματι, ο Βόσκαρης συνειδητοποιεί πως η καλύτερη εκδίκηση, στις Άγριες Μέλισσες, θα έρθει μέσα από τη συνάντηση του με την Ελένη στη φυλακή. Ο Μάνος Βόσκαρης θα στείλει ένα μήνυμα στην Ελένη, ζητώντας της να τον δει για μια τελευταία φορά. Η πρωταγωνίστρια, παρόλο που θα διστάσει, θα δεχτεί την πρόσκλησή του και θα πάει στις φυλακές.

Εκεί, ο Βόσκαρης θα της αποκαλύψει την φρικτή δολοφονία του πατέρα της, Γιώργη. Θα της πει πως ο Δούκας τον σκότωσε μαζί με τον Σέργιο, ρίχνοντάς του υδροκυάνιο στο κρασί. Σκοπός τους ήταν να μείνουν τα χωράφια στην μεγαλύτερη κόρη, για να τα διεκδικήσει ο Σέργιος μέσω ενός γάμου – συμφερόντων.

Όλα τα κομμάτια του παζλ ενώνονται, με την Ελένη να πέφτει από τα σύννεφα. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει όσα ακούει. Ο Βόσκαρης φαίνεται πειστικός, στις Άγριες Μέλισσες και ζητάει την εκδίκηση, μέσα από τη συνάντηση του με την Ελένη στη φυλακή. Τότε είναι που ξεκινάει ένας νέος πόλεμος σε Σεβαστούς και Σταμίρη, με τον Μάνο Βόσκαρη να αποχαιρετά για πάντα τη σειρά.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΒόσκαρηςΆγριες Μέλισσες Ελένη