Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εκβιάζει την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Στα άκρα φτάνουν οι αδελφές Σταμίρη για τον μικρό Σέργιο. Η Δρόσω, μαζί με τον Κωνσταντή, επισκέπτονται την Ασημίνα και τον Νικηφόρο στο Παρίσι, ζητώντας τους να γυρίσουν άμεσα πίσω, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εκβιάζει την Ασημίνα

Το ζευγάρι πανικοβάλλεται, ο Νικηφόρος, όμως, δεν πτοείται. Είναι αποφασισμένος να τραβήξει το σκοινί όσο δεν πάει, προκειμένου να περάσει το δικό του.

Γνωρίζει πως, εάν δε γυρίσουν ποτέ ξανά πίσω, δε θα τους δημιουργήσει κανέναν νομικό πρόβλημα η Δρόσω. Η δίκη θα πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή και ο μικρός Σέργιος θα έχει ήδη μεγαλώσει αρκετά για να μπορέσει να μάθει, επιτέλους, την αλήθεια. Βέβαια, η Ασημίνα δεν είναι σίγουρη για το που μπορεί να φτάσει η αδερφή της… Τί θα δούμε στη συνέχεια;

Απειλές και κατηγορίες

Η Δρόσω παίζει το τελευταίο της χαρτί. Γνωρίζει πως η αδερφή της είναι αρκετά φοβισμένη, με αποτέλεσμα να ‘χτυπάει’ πάνω στην αδυναμία της. Η οργή και ο φόβος συγκρούονται, φέρνοντας την αγανάκτηση στις δύο πρωταγωνίστριες. Η Δρόσω και η Ασημίνα έρχονται αντιμέτωπες στο Παρίσι, με μυστικά και ψέματα καλά κρυμμένα, στις Άγριες Μέλισσες.

Μετά από μία άσκοπη συζήτηση με τον Νικηφόρο, η Δρόσω ζητάει από την Ασημίνα να μιλήσουν οι δυο τους. Τότε, την απειλεί πως θα ομολογήσει σε όλους για τον φόνο που διέπραξαν από κοινού οι αδελφές Σταμίρη, θάβοντας τον Σέργιο Σεβαστό, κάτω από το χώμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24, της τονίζει πως εάν δεν γυρίσει στο Διαφάνι, θα την κατηγορήσει για απαγωγή και φόνο!

Όσο η Δρόσω επιμένει με τις απειλές της, η Ασημίνα αρχίζει να τρέμει, με την ευτυχισμένη ζωή στο Παρίσι να απομακρύνεται από τα μάτια της, στις Άγριες Μέλισσες. Της υπόσχεται να γυρίσουν πίσω σύντομα,. Έτσι, Δρόσω να αποχωρεί από το Παρίσι, δίνοντας χρόνο στην αδελφή της να πείσει τον Νικηφόρο. Εκείνος, όμως, δε θα δεχτεί εύκολα. Με την επιστροφή τους στο Διαφάνι, όλα θα αλλάξουν ριζικά. Η προσπάθεια να σωθεί ο γάμος τους, απέτυχε…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες Μέλισσες Εξελίξεις