Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα λυγίζει – Η Δρόσω την βοηθάει

Άγριες Μέλισσες: Οι ανατροπές που ακολουθούν στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς, ενδέχεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Ο μικρός Σέργιος θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, με την Ασημίνα και την Δρόσω να διεκδικούν, από κοινού, την επιμέλειά του, στις Άγριες Μέλισσες. Οι τελευταίες εξελίξεις θα διχάσουν τόσο το κεντρικό ζευγάρι, όσο και τους Σεβαστούς.

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα λυγίζει – Η Δρόσω την βοηθάει

Μία παράτολμη απόφαση του Νικηφόρου θα ξεκινήσει νέο πόλεμο, με τις αντίπαλες ομάδες να έχουν διαμορφωθεί διαφορετικά αυτή τη φορά. Το διαζύγιο θα πέσει σαν βόμβα στο σπίτι του Δούκα, δημιουργώντας τον απόλυτο πανικό στους πρωταγωνιστές.

Μετά την επίσκεψη της Δρόσως και του Κωνσταντή στο Παρίσι, η Ασημίνα δέχεται να ακολουθήσει μία συμβιβαστική οδό με την αδερφή της. Ζητάει από τον Νικηφόρο να επιστρέψουν στο Διαφάνι, για να αποφευχθούν περαιτέρω εντάσεις ανάμεσα στα δύο ζευγάρια. Ο Νικηφόρος, όμως, είναι κάθετος.

Είναι ενθουσιασμένος με τη νέα του ζωή στο Παρίσι και αρνείται τις πιέσεις της συζύγου του. Από την άλλη πλευρά, η Ασημίνα τρέμει στην ιδέα πως η αδερφή της θα φτάσει στα άκρα, προκειμένου να πετύχει το δικό της. Έτσι, τον πείθει να γυρίσουν στην Ελλάδα και τα γεγονότα παίρνουν μία εντελώς διαφορετική τροπή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού ANT1, ο Νικηφόρος ζητάει από την Ασημίνα διαζύγιο. Μάλιστα, δε διστάζει να της ανακοινώσει πως την επιμέλεια του παιδιού θα την αναλάβει ο ίδιος. Ο Νικηφόρος προτείνει η Ασημίνα να γυρίσει στο πατρικό της, στις Άγριες Μέλισσες, και ο μικρός Σέργιος να βλέπει την μητέρα του και την θεία Δρόσω, μόνο τα Σαββατοκύριακα και αν.

Αυτό καταρρακώνει την πρωταγωνίστρια, η οποία λυγίζει και ξεσπάει στην αγκαλιά της Ελένης. Εκείνη προσπαθεί να την παρηγορήσει, ενώ η μικρότερη Σταμίρη, αποφασίζει να δώσει την χαριστική βολή στους Σεβαστούς. Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να συμμαχήσουν, ώστε ο μικρός Σέργιος να περάσει δια του νόμου στα χέρια τους, στις Άγριες Μέλισσες.

Έτσι, οι δύο αδελφές, από εχθροί γίνονται σύμμαχοι. Στο πλευρό τους βρίσκεται ο Κωνσταντής, ο οποίος παίρνει μια ανάσα αισιοδοξίας, μετά το διαζύγιο του αδερφού. Ο δρόμος για να παντρευτεί την αγαπημένη του Δρόσω, είναι, πλέον, ανοιχτός. Πώς θα αντιδράσουν οι Σεβαστοί, όταν πέσουν τα πρώτα πυρά του νέου πολέμου;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες Μέλισσες Ελένη