Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ γίνεται συνένοχος – Ο Μελέτης την υποψιάζεται

Άγριες Μέλισσες: Έφτασε η στιγμή που η αγαπημένη μας ηρωίδα θα δείξει το σκληρό της πρόσωπο. Είναι γνωστό πόσο πολύ υπέφερε στα χέρια του αδίστακτου άντρα, όταν ήταν νέα, αλλά και πόσο φρικτά αισθάνθηκε όταν εκείνος απέρριψε τον γιο τους. Έτσι, ο θάνατος του Θέμελη στις Άγριες Μέλισσες, περισσότερο θα ανακουφίσει την Ανέτ, παρά θα την προβληματίσει.

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ γίνεται συνένοχος – Ο Μελέτης την υποψιάζεται

Μάλιστα, ο Δούκας δε θα διστάσει να της εκμυστηρευτεί την σκληρή πραγματικότητα. Μαζί θα ξεκινήσουν ένα νέο παιχνίδι, με σκοπό να αποκρύψουν την αλήθεια. Οι δύο Σεβαστοί θα μπλεχτούν σε ένα αιματηρό σχέδιο, ενώ το ένοχο μυστικό τους, θα μείνει καλά κρυμμένο. Όχι, όμως, για πολύ.

Ο θάνατος του Θέμελη στις Άγριες Μέλισσες, δημιουργεί τον απόλυτο πανικό στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά και στην Ανέτ. Μόλις η Δόμνα τρέξει στο σπίτι τους απελπισμένη για βοήθεια, ο Δούκας θα καταλάβει πως έφτασε η στιγμή να μιλήσει σε κάποιον. Έτσι, θα προσεγγίσει την αγαπημένη του αδερφή και θα της αποκαλύψει τον φρικτό τρόπο, με τον οποίο έβλαψε τον Θέμελη.

Ενώ η Ανέτ στην αρχή θα αναστατωθεί, στη συνέχεια θα βοηθήσει τον αδερφό της να καλύψει τον φόνο. Θα σταθεί στο πλάι του, παρόλο που σιχαίνεται το κακό και την αδικία.

Η Ανέτ δεν ήταν ποτέ εκδικητική, ούτε θα δεχόταν μία τόσο φρικτή δολοφονία. Για το καλό της οικογένειας, όμως, θα σωπάσει, κάνοντας τον εαυτό της συνένοχο. Άλλωστε, είχε προειδοποιήσει αρκετές φορές τον Θέμελη να απομακρυνθεί από κοντά της.

Αντίθετος με αυτό θα βρεθεί ο Μελέτης, ο οποίος υποψιάζεται πως ο θάνατος του Θέμελη δεν ήρθε από καρδιά, όπως θα υποστηρίξει και η Ανέτ, στις Άγριες Μέλισσες. Βλέποντας την αδερφή του καταρρακωμένη, θα κινήσει γη και ουρανό, προκειμένου να φανεί η αλήθεια. Μάλιστα, γνωρίζοντας πως με τον ίδιο τρόπο είχε δολοφονηθεί και ο πατέρας της Σταμίρη, δε θα αργήσει να φτάσει στον πραγματικό ένοχο.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Ανέτ