Άγριες Μέλισσες γ’ κύκλος: Το μέλλον της Ελένης Σταμίρη στη σειρά

Άγριες Μέλισσες γ’ κύκλος: Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για την αγαπημένη μας Ελένη. Μπορεί στο τελευταίο επεισόδιο να κοίταξε αισιόδοξη το μέλλον, η συνέχεια, όμως, θα φέρει δυσκολίες και πόνο, τόσο για την ίδια, όσο και για τον Λάμπρο.

Άγριες Μέλισσες γ’ κύκλος: Το μέλλον της Ελένης Σταμίρη στη σειρά

Μαζί αγόρασαν τα νέα τους χωράφια και είναι έτοιμοι για μια νέα αρχή. Όλα κυλούν όμορφα στην οικογένειά της, με τις αδελφές της να χαίρονται μονιασμένες τον μικρό Σέργιο. Η συνέχεια προβλέπεται ανατρεπτική και φέρνει την ηρωίδα μας σε πολύ δύσκολη θέση. Σε σκοτεινά μονοπάτια θα περπατήσει για ακόμη μία χρονιά η Λενιώ.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχεται αποφασισμένος να φέρει μεγάλη ταραχή στο Διαφάνι. Στόχος του είναι να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει. Για να έχει το πεδίο ελεύθερο, στέλνει τον Λάμπρο στην εξορία, με την Ελένη να βιώνει ξανά τον μεγάλο χωρισμό.

Στο πλευρό της θα βρεθεί ένας νέος χαρακτήρας, ο Ζάχος. Ο Ζάχος έρχεται από το παρελθόν για να φέρει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή της. Ο πρώην αγαπημένος της δένεται ξανά με τη Λενιώ του, παρόλο που μέσα του γνωρίζει πως η καρδιά της ανήκει στον Λάμπρο. Είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της και στέκεται δίπλα της, ως φύλακας άγγελος.

Τα μπλεξίματα της Ασημίνας στην αντίσταση, σε συνδυασμό με την κατάσταση που επικρατεί στο Διαφάνι, αλλάζουν ολοκληρωτικά τη ζωή της πρωταγωνίστριας. Ο τρίτος κύκλος θα φέρει μαζί του μία Ελένη διαφορετική, στις Άγριες Μέλισσες. Μία ηρωίδα που θα πρέπει να παλέψει για ακόμη μια φορά, προκειμένου να σώσει την ίδια, αλλά και το σπιτικό της. Ο Λάμπρος είναι μακριά, η Ασημίνα κινδυνεύει, η Δρόσω παλεύει να μαζέψει τα κομμάτια της και ο Ακύλας καραδοκεί… Τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο για εκείνη. Ο πόνος και η απόγνωση χτυπούν ξανά την πόρτα της…

g kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες Ελένη