Άγριες Μέλισσες Γ ΚΥΚΛΟΣ: Το ερωτικό παρελθόν Δούκα και Ζωής και οι αναμνήσεις

Άγριες Μέλισσες Γ ΚΥΚΛΟΣ: Οι δύο οικογένειες έρχονται κοντά, με αποτέλεσμα μυστικά και ψέματα του παρελθόντος να έρχονται σύντομα στο φως. Ο Δούκας και ο Ακύλας συνεργάζονται, με αποτέλεσμα η συνάντησή του με τη Ζωή να είναι αναπόφευκτη, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες Γ ΚΥΚΛΟΣ: Το ερωτικό παρελθόν Δούκα και Ζωής και οι αναμνήσεις

Ο συνδετικός κρίκος των δύο οικογενειών θα είναι -φυσικά- ο Μελέτης. Θέλοντας να βοηθήσει τον Δούκα, τον γνωρίζει στον Ακύλα και οι δύο άντρες αναπτύσσουν μία επαγγελματική φιλία. Το οικογενειακό τραπέζι δε θα αργήσει να πραγματοποιηθεί, με τα δύο ζευγάρια να έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωπα. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις τους;

Ο Δούκας, βλέπει για πρώτη φορά -μετά από χρόνια- την Ζωή Μεγαρίτη και σαστίζει, στις Άγριες Μέλισσες. Την κοιτάζει στα μάτια, νιώθοντας ρίγη από τις αναμνήσεις του παρελθόντος. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TiVi, οι δύο χαρακτήρες είχαν βιώσει κάτι πάρα πολύ έντονο στο παρελθόν.

Η Ζωή και ο Δούκας είχαν μία πολύ όμορφη σχέση, η οποία έληξε άδοξα. Οι δυο τους, ύστερα από αυτή την ιστορία, έφτιαξαν τις ζωές τους, κόβοντας κάθε επικοινωνία. Πολλά χρόνια αργότερα, βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι, με τους συζύγους τους.

Έτσι, η κατάσταση περιπλέκεται όλο και περισσότερο. Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα μπλεχτούν σε μία κατάσταση αρκετά περίπλοκη, με την κρίση στον γάμο τους να σκάει σαν βόμβα. Στη μέση θα βρεθούν ο Ακύλας, αλλά και η ζωή. Το ζευγάρι που έρχεται στο Διαφάνι, παίρνοντας τη θέση των Σεβαστών. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο για εκείνους.

Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας, μετά από αυτή τη συνάντηση; Θα καταφέρει να σβήσει τα συναισθήματα του παρελθόντος ή θα παραδοθεί σε αυτή τη νέα κι επικίνδυνη κατάσταση που θα τον στοιχειώσει;

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες ΔούκαςΆγριες Μέλισσες Ζωη