Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Ποιους θα δούμε στην αντίσταση στον τρίτο κύκλο;

Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Ο τρίτος κύκλος πλησιάζει. Μία δύσκολη περίοδος ξεκινάει στο Διαφάνι, αλλά και σε όλη τη χώρα. Η δικτατορία επηρεάζει τις ζωές όλων, με πολλούς να επιλέγουν την “αντίσταση”, στις Άγριες Μέλισσες. Κάποια άτομα θα βρεθούν δίπλα στην εξουσία, αποκτώντας σημαντικά προνόμια και μεγάλη δύναμη.

Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Ποιους θα δούμε στην αντίσταση στον τρίτο κύκλο;

Άλλοι, θα πάνε κόντρα στο κατεστημένο, πολεμώντας για ένα καλύτερο αύριο. Ο τρίτος κύκλος θα φέρει εντάσεις, καυγάδες, και εξορίες στην Λέρο για πολλούς πρωταγωνιστές. Το σκοτάδι θα κυριαρχήσει στο Διαφάνι, με αρκετούς πρωταγωνιστές να μάχονται στα κρυφά. Ποιοι θα στραφούν ενάντια στις απαιτήσεις της κυβέρνησης;

Τις αριστερές τους πεποιθήσεις έχουν δείξει πολλοί. Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα αναδείξει χαρακτήρες, οι οποίοι θα προβάλλουν τη δική τους αντίσταση σε όσα τους επιβάλλει η εξουσία. Εκτός από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές, κάτοικοι του Διαφανίου θα προστάξουν τα στήθη τους απέναντι στους “ισχυρούς” της εποχής.

Με βάση τα όσα έχουν ειπωθεί έως τώρα, όλοι οι πρωταγωνιστές θα αντισταθούν στον Ακύλα Μεγαρίτη. Η Ελένη, ο Λάμπρος, η Ασημίνα, η Δρόσω, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα παλέψουν για τα πιστεύω τους. Σε αυτό θα βρουν αντιμέτωπο τον Μελέτη, τον Δούκα, αλλά και την Μυρσίνη, οι οποίοι θα δείξουν την συμπάθειά τους στον νέο “δικτάτορα” του χωριού.

Από τους κατοίκους του Διαφανίου, αριστερά φρονήματα θα δείξουν ο κουρέας, ο Κυριάκος, ο Μπάμπης, ενώ τις ισορροπίες θα προσπαθήσει να κρατήσει ο παπά Γρηγόρης. Πάνω από όλα, για το καλό των συγχωριανών του. Μάλιστα, ο Προύσαλης θα διχαστεί αρκετά, καθώς θα αποτελεί όργανο τις τάξης, με τη θέση του να είναι πολύ δύσκολη.

Νέοι χαρακτήρες θα προστεθούν στο καστ, στις Άγριες Μέλισσες, οι οποίοι θα μάχονται στην αντίσταση, με την βοήθεια αγαπημένων μας χαρακτήρων. Το χωριό θα σπάσει στα δύο. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά αφορούν όσα έχουν γραφτεί έως τώρα. Οι μεγάλες ανατροπές έρχονται τον Σεπτέμβριο και προβλέπεται να κόψουν την ανάσα.

g kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Γ Κύκλος