Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Όλη η αλήθεια για την 3η σεζόν

Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Λίγες μέρες έμειναν για να τελειώσει και ο Φεβρουάριος, ένας μήνας, ο οποίος στο φινάλε του ίσως φέρει μια τηλεοπτική είδηση – “βόμβα” που περιμένουμε να … “σκάσει” εδώ και καιρό. Την επίσημη ανακοίνωση, δηλαδή, πως η τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, την οποία όλοι περιμένουν με αγωνία, έρχεται!

Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Όλη η αλήθεια για την 3η σεζόν

Η ημερομηνία που έχει δοθεί από όλες τις πλευρές ως καταληκτική, για να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, είναι τα τέλη του μήνα. Άρα, έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Οι σεναριογράφοι, λοιπόν, αυτή την περίοδο δουλεύουν πυρετωδώς πάνω στις ιστορίες που θα μπορέσουν να ξετυλιχθούν στον τρίτο κύκλο της σειράς, τόσο όσον αφορά στις νέες που θα προστεθούν όσο και στο να εξετάσουν τις παλιές που “αντέχουν” να πάνε και του χρόνου.

Εδώ είναι και το δύσκολο σημείο αφού δεν έχει γραφτεί ακόμα το φινάλε της φετινής – δεύτερης – σεζόν έτσι ώστε να είναι πιο ξεκάθαρο το μέλλον των ηρώων και πως αυτό μπορεί να εξελιχθεί ή όχι.

Η γλυκιά και δημιουργική αγωνία που βιώνουν, όμως, αυτή την περίοδο η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης αφορά και σε ένα ακόμα ζήτημα: στο δεύτερο τηλεοπτικό τους παιδί για την φετινή σεζόν, το οποίο σύντομα θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, αφού έχει κυκλοφορήσει και το τρέιλερ, τον Απρίλιο, έρχεται στο Mega ο “Σιωπηλός Δρόμος”, το σενάριο του οποίου υπογράφει το επιτυχημένο δίδυμο.

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή η μέρα και η ώρα προβολής του, ωστόσο ξέρουμε πότε δε θα προβάλλεται!! Από την πρώτη στιγμή, οι σεναριογράφοι είχαν κάνει ξεκάθαρο στους ανθρώπους του Mega πως δεν θα ήθελαν τα δυο τους δημιουργήματα, οι Άγριες Μέλισσες και ο Σιωπηλός Δρόμος να παίζουν απέναντι κι αυτό για λόγους ηθικής αλλά και δεοντολογίας.

Τόσο η Μελίνα Τσαμπάνη όσο και ο Πέτρος Καλκόβαλης είναι δυο άνθρωποι οι οποίοι έχουν αποδείξει το ήθος και την διακριτικότητα που τους χαρακτηρίζει τόσο με τους χαμηλούς τόνους που κρατούν παρά τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζουν όσο και με τον τρόπο που συμπεριφέρονται στους συνεργάτες τους αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

3η σεζόνg kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Γ Κύκλος