Άγριες Μέλισσες γ’ κύκλος: Ο Ακύλας και η σχέση του με τους Σεβαστούς

Άγριες Μέλισσες γ’ κύκλος: Στη νέα σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες ένας ακόμα σκοτεινός και κακός χαρακτήρας, ο Ακύλας, θα βρεθεί κοντά στην πανούργα Μυρσίνη. Ποια θα είναι όμως η σχέση τους;

Άγριες Μέλισσες γ’ κύκλος: Ο Ακύλας και η σχέση του με τους Σεβαστούς

Νέοι εξαιρετικοί ηθοποιοί όπως ήδη έχουμε αναφέρει μπαίνουν στο νέο κύκλο της σειράς που διαδραματίζεται την περίοδο της χούντας και ένα από αυτούς θα είναι ο αδίστακτος Ακύλας Μεγαρίτης που έρχεται μετά την αποφυλάκιση του να εγκατασταθεί στο Διαφάνι και τον ακολουθεί η σύζυγος του και τα παιδιά του. Ο Ακύλας θα συνεργαστεί με τον Μελέτη φέρνοντας εμπόδια και δυσκολίες στους κατοίκους του χωριού.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη προσπαθούν να αφήσουν πίσω τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή τους και να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Ο Δούκας δεν παύει να νιώθει τύψεις βέβαια για το θάνατο της Ανέτ και του Μιλτιάδη. Από την άλλη βέβαια, επιθυμεί να επωφεληθεί οικονομικά από την πολιτική κατάσταση που επικρατεί και έτσι συνεργάζεται με τον χουντικό Ακύλα. Ενώ η Μυρσίνη εξακολουθεί να θέλει νεκρές τις αδελφές Σταμίρη και στο πρόσωπο του Μεγαρίτη αναγνωρίζει την εκδίκηση.

Έτσι στη νέα σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας θα βρεθεί σε ένα τρίγωνο απ’ ότι φαίνεται με τον Δούκα και την Μυρσίνη με την οποία θα έρθουν πολύ κοντά δημιουργώντας μια ιδιαίτερη σχέση.

g kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑκυλαςΆγριες Μέλισσες Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες ΜυρσίνηΆγριες Μέλισσες Σεβαστοί