Άγριες Μέλισσες Γ’ Κύκλος: Ο Ακύλας διχάζει το Διαφάνι – Ένας διαφορετικός “κακός”

Άγριες Μέλισσες Γ’ Κύκλος: Ο Ακύλας Μεγαρίτης θα εμφανιστεί στο Διαφάνι, με ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι τηλεθεατές, ως “κακό”, στις Άγριες Μέλισσες. Πράγματι, θα είναι όργανο της εκάστοτε κυβέρνησης και θα δυσκολέψει τις ζωές αρκετών, όμως δε θα είναι από την αρχή έτσι. Κι αυτό, γιατί θα ακολουθήσει άλλη τακτική, πιο σκοτεινή, πιο περίπλοκη.

Άγριες Μέλισσες Γ’ Κύκλος: Ο Ακύλας διχάζει το Διαφάνι – Ένας διαφορετικός “κακός”

Στόχος του είναι να εκδικηθεί τους ανθρώπους που έβλαψαν τον αδελφό του. Μπορεί ο Μιλτιάδης να μη ζει πια, ο Μελέτης, όμως, θα βρίσκεται στο πλευρό του για να του τονίζει διαρκώς πως οι Σταμίραινες ευθύνονται. Παρόλο που ο Αχιλλέας μπήκε στο σπίτι τους για να τις σκοτώσει.

Σίγουρα θα είναι χειρότερος από τον Βόσκαρη και τον Δούκα μαζί. Θα είναι, όμως, και εξυπνότερος. Ο Ακύλας Μεγαρίτης θα εμφανιστεί στο Διαφάνι ως ένας άνθρωπος οικογενειάρχης, εκλεπτυσμένος, με καλούς τρόπους, ένας κακός που θα διαφέρει πολύ στις Άγριες Μέλισσες. Μαζί με τη σύζυγό του τη Ζωή και τα παιδιά τους, θα εγκατασταθούν στο σπίτι του Δούκα.

Ο Ακύλας θα καταφέρει να διχάσει πολλούς κατοίκους με την δήθεν καλοσύνη του. Δε θα είναι ο “μπαμπούλας”, όπως είχε αναφέρει ο Αιμίλιος Χειλάκης, σε συνέντευξή του. Ένα από τα άτομα που θα διχαστούν πολύ, θα είναι και ο Προύσαλης, ο οποίος θα παλεύει διαρκώς για να διατηρεί τις ισορροπίες στο Διαφάνι. Παρόλο που πηγαίνει κι εκείνος κόντρα στο νέο καθεστώς, η δουλειά του τού επιβάλλει να ακολουθεί τη νομοθεσία κατά γράμμα. Τη νέα νομοθεσία…

Δε θα διχαστούν, βέβαια, μόνο οι Διαφανιώτες. Ο Ακύλας Μεγαρίτης θα ασκήσει μεγάλη επιρροή και στον Δούκα, πείθοντάς τον να σταθεί στο πλευρό του. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο. Ακόμη και η σύζυγός του θα είναι μία γυναίκα πονεμένη, με μία πολύ πικρή ιστορία, που θα διχάσει το κοινό.

g kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες Γ' Κύκλος ακυλας