Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Ο Αχιλλεάς Μεγαρίτης θα μας απασχολήσει μέσω των γεγονότων

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Κι όμως, ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες φέρνει στο φως μυστικά από το παρελθόν, με αποτέλεσμα ο Αχιλλέας Μεγαρίτης να παίζει σημαντικό ρόλο και στα νέα επεισόδια! Πράγματι, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο θάνατός του δε φέρνει και το τέλος του στη σειρά. Ο Αχιλλεάς Μεγαρίτης θα μας απασχολήσει αρκετά, τόσο μέσω της εκδικητικής μανίας του Ακύλα, όσο και μέσω των γεγονότων που θα επηρεάσουν σημαντικά την υπόθεση.

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Ο Αχιλλεάς Μεγαρίτης θα μας απασχολήσει μέσω των γεγονότων

Ο χαρακτήρας αυτός επιστρέφει σε σκηνές που θα δούμε για πρώτη φορά. Μία νέα ιστορία θα ξεδιπλωθεί στα μάτια των τηλεθεατών. Σκηνές από το παρελθόν, σκηνές από την οικογένεια Μεγαρίτη, σκηνές από τη δημιουργία των Άβαντες.

Μάλιστα, ο Αχιλλέας, μέσω των αναμνήσεων και της αναδρομής στο παρελθόν, θα μας εισάγει σε μονοπάτια σκοτεινά, που θα κορυφώσουν την αγωνία.

Το κοινό θα μάθει τους λόγους που οδήγησαν τον Ακύλα στη φυλακή. Τί τον συνέδεε με τον Αλέξη Γραμματικό, αλλά και πως οι Άβαντες επηρέασαν μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων.

Τί εγκλήματα διέπραξαν και ποια μυστικά κρύβει η οικογένεια του Ακύλα. Όπως δήλωσε ο Στάθης Κόϊκας στο TiVi:

“O Αχιλλέας θα εμφανιστεί σε φλας μπακ, μέσα από τα οποία θα δούμε τη σχέση του με τον αδελφό του, πριν εκείνος μπει στη φυλακή. Θα δούμε τί συνέβη και γιατί ο Ακύλας πήγε φυλακή, ποιος ήταν ο ρόλος του Αχιλλέα σε όλο αυτό. Παράλληλα, θα ανοίξουν νέες ιστορίες που θα αφορούν τις οικογένειες των δύο αδελφών”.

Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες πλησιάζει και ο Αχιλλέας Μεγαρίτης θα βρίσκεται εκεί για να φέρει φως στην υπόθεση!

g kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Γ ΚύκλοςΑχιλλέας Μεγαρίτης