Άγριες Μέλισσες Γ κύκλος: Κωνσταντής και Νικηφόρος ανοίγουν μπουάτ

Άγριες Μέλισσες Γ κύκλος: Λίγα χρόνια μετά, θα έχουν αλλάξει όλα στο Διαφάνι. Η ζωή θα κυλάει όμορφα, με τους πρωταγωνιστές να έχουν φτιάξει τη ζωή τους. Η Ελένη και ο Λάμπρος χτίζουν μία περιουσία από την αρχή με τα νέα χωράφια τους, ενώ ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος ανοίγουν μία μπουάτ, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες Γ κύκλος: Κωνσταντής και Νικηφόρος ανοίγουν μπουάτ

Τα δύο αδέλφια αφήνουν πίσω τους όλα όσα τους χώριζαν τόσα χρόνια. Απαρνιούνται κάθε περιουσιακό στοιχείο που φέρει την υπογραφή των Σεβαστών και χτίζουν τη ζωή τους από την αρχή, παρέα. Κάνουν το μεγάλο βήμα και ανοίγουν ένα νυχτερινό “κουτούκι”, κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Σουξές στην συνέντευξή του στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου, όλα θα αλλάξουν στον τρίτο κύκλο. Πολλοί από τους βασικούς πρωταγωνιστές δε θα ζουν πια στο Διαφάνι. Ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκονται ο Δούκας, η Μυρσίνη, ο Κωνσταντής, ο Νικηφόρος και η Πηνελόπη. Δηλαδή, όλοι οι Σεβαστοί.

Στην ίδια πόλη με τους γονείς τους θα ζουν ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής, συντηρώντας τη νέα τους επιχείρηση, η οποία θα είναι μία μικρή μπουάτ, που θα δούμε στον τρίτο κύκλο Άγριες Μέλισσες. Οι επαφές με τους γονείς τους, παρόλο που ζουν στην ίδια πόλη, θα είναι ελάχιστες. Αξίζει να σημειωθεί πως μπουάτ ονομάζονταν μικρές καλλιτεχνικές αίθουσες.

Εκπροσωπούσαν το νέο μουσικό ρεύμα εκείνης της εποχής, το Νέο Κύμα, με καλλιτέχνες που ερμήνευαν τραγούδια λιτά, με περιεχόμενο ερωτικό, κοινωνικό και πολιτικό. Οι θαμώνες των μπουάτ ήταν κατά πλειοψηφία νέοι και φοιτητές, ενώ τα ποτά είχαν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Όλο αυτό προμηνύει πως η συγκεκριμένη θα είναι ένα στέκι αριστερό, το οποίο θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στις αρχές.

Όπως είναι κατανοητό, ένας τέτοιος χώρος δεν επιβιώνει εύκολα σε μια εποχή απαγόρευσης. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα βρεθούν πολλές φορές στο επίκεντρο του τρίτου κύκλου, με την μπουάτ τους να απειλείται στις Άγριες Μέλισσες.

Μία νέα περίοδος ξημερώνει στο Διαφάνι. Ποιοι θα καταφέρουν να υπομείνουν την τεράστια αυτή αλλαγή;

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Γ ΚύκλοςΆγριες μέλισσες κωνσταντήςΆγριες Μέλισσες Νικηφόρος