Άγριες Μέλισσες γ’ κύκλος: Η εξορία μετατρέπεται σε εφιάλτη για τον Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες γ’ κύκλος: Ο Λάμπρος οδηγείται στην εξορία και βλέπει τον κόσμο της Ελένης να γκρεμίζεται, στις Άγριες Μέλισσες. Ο δάσκαλος του χωριού θα καταφέρει να εξοργίσει τους χουντικούς, με αποτέλεσμα αυτοί να τον απομακρύνουν μία ώρα αρχύτερα από τις αδελφές Σταμίρη. Στη μέση θα βρεθεί και ο Ακύλας, ο οποίος τις θέλει απεγνωσμένα μόνες τους, για να δώσει τη δική του χαριστική βολή.

Άγριες Μέλισσες γ’ κύκλος: Η εξορία μετατρέπεται σε εφιάλτη για τον Λάμπρο

Ο Λάμπρος θα αποχαιρετήσει το Διαφάνι, ενώ μαζί του θα βρίσκονται και ο Προκόπης με τον Μπάμπη. Η Λέρος είναι το νησί που θα τους περιμένει, για να ζήσουν τον δικό τους εφιάλτη, μακριά από όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η συνέχεια προβλέπεται ανατριχιαστική. Ποιοι λόγοι “εξορίζουν” τον αγαπημένο μας Λάμπρο;

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, ο Λάμπρος θα είναι ένας από τους πρώτους κατοίκους που θα εξοριστούν. Αφενός ο Ακύλας Μεγαρίτης θέλει το πεδίο ελεύθερο με τις Σταμίρη, αφετέρου ο Λάμπρος τάσσεται υπέρ των αδυνάμων και του δικαίου. Βλέπει συνανθρώπους του να υποφέρουν και αντιδράει με έντονο τρόπο.

Υπερασπίζεται τους φτωχούς, τους αδύναμους, τους επαναστάτες. Στο σχολείο του αρνείται να διδάξει αυτά που επιβάλλει η νέα πολιτική κατάσταση. Στέκεται απέναντι σε όλα όσα δε τον πρεσβεύουν, βοηθώντας πολλούς συγκατοίκους τους στην αντίσταση. Η Ελένη τρομοκρατείται και τον προειδοποιεί, εκείνος, όμως, δεν αλλάζει.

Ο Λάμπρος οδηγείται στην εξορία, με αφορμή τη γενικότερη συμπεριφορά του, στις Άγριες Μέλισσες. Βέβαια, η κυριότερη αιτία της εξορίας, είναι να έχει ο Ακύλας Μεγαρίτης το ελεύθερο για να εκδικηθεί τις αδελφές Σταμίρη. Η Ελένη γίνεται ξανά η ασπίδα του σπιτιου.

g kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Γ Κύκλος