Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Η Δρόσω αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις – Μεγάλες αλλαγές στη ζωή της

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με καταστάσεις που θα της αλλάξουν τη ζωή στον τρίτο κύκλο της σειράς του ANT1, Άγριες Μέλισσες, που πλέον θα διαδραματίζεται όπως έχουμε αναφέρει στην εποχή της χούντας.

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Η Δρόσω αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις – Μεγάλες αλλαγές στη ζωή της

Καθώς νέα πρόσωπα θα έρθουν στη ζωή των ηρώων κουβαλώντας μυστικά και σκοτεινά σχέδια τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για κανέναν πλέον στο Διαφάνι αφού όλοι θα επηρεαστούν από αυτά. Έτσι και η Δρόσω θα πρέπει να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις και προκλήσεις για να μπορέσει να σώσει την οικογένειά της από τους ανθρώπους της Χούντας.

Αν και έχει ακόμα αισθήματα για τον Κωνσταντή, η μικρή Σταμίρη θα αποφασίσει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση αυτή που έχει επηρεαστεί από τα μυστικά που ήρθαν στο φως και να συνεχίσει την αρμονική σχέση που πλέον δημιουργείται με την Ασημίνα και τον μικρό Σέργιο. Έτσι θα αφιερωθεί στο μεγάλωμα του Σέργιου μαζί με την αδερφή της, και θα αφήσει πίσω όσα τους απομάκρυναν στο παρελθόν. Παράλληλα θα ασχοληθεί και με το τραγούδι που είναι η μεγάλη της αγάπη. Όμως ένα νέο πρόσωπο φαίνεται ότι θα έρθει στη ζωή της Δρόσως και θα τη συνεπάρει. Τι θα γίνει άραγε, αφού η καρδιά και το μυαλό της ανήκουν ακόμα στον Κωνσταντή που βρίσκεται στη Λάρισα;

g kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες Δρόσω