Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Ένα πτώμα θα ταράξει τις ισορροπίες των δύο οικογενειών

Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Μία μεγάλη ανατροπή έρχεται στον τρίτο κύκλο της σειράς. Ένα πτώμα εντοπίζεται στις Άγριες Μέλισσες και φέρνει την μεγάλη ανατροπή. Ένας άνθρωπος που έχασε τη ζωή του, από χέρια Μεγαριτών και Σεβαστών, εντοπίζεται.

Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Ένα πτώμα θα ταράξει τις ισορροπίες των δύο οικογενειών

Ο θάνατος του Αλέξη Γραμματικού θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα και στον τρίτο κύκλο της σειράς. Μπορεί ο ίδιος να μας αποχαιρέτησε οριστικά, η Πηνελόπη, όμως, έχει μείνει πίσω και παλεύει μόνη της να βρει τη λύση. Ένα πτώμα θα ταράξει τις ισορροπίες των δύο οικογενειών. Τόσο οι Σεβαστοί, όσο και η οικογένεια Μεγαρίτη, μπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, φονικών κι εκδίκησης, χωρίς η απόλυτη τιμωρία να τους έχει χτυπήσει ακόμη την πόρτα.

Η Πηνελόπη επιστρέφει στην Ελλάδα και ξεκινάει την πρακτική της σε ένα δικηγορικό γραφείο. Μία είδηση σκάει σαν βόμβα και ταράζει την ίδια, αλλά και τους γύρω της. Τα σχέδιά της ανατρέπονται. Μία καλή ευκαιρία της δίνεται από το πουθενά, για να κυνηγήσει την οικογένειά της.

Το πτώμα του Λούβαρη εντοπίζεται, στις Άγριες Μέλισσες. Αγρότες το βρίσκουν σε ένα χωράφι, θαμμένο. Τότε είναι που η πρωταγωνίστρια ανοίγει ξανά τον φάκελο του Γραμματικού και του Ανδρεάδη.Οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στο βράδυ εκείνο που το Διαφάνι βάφτηκε με αίμα. Οι γνώσεις της Πηνελόπης θα σταθούν σύμμαχος στην τιμωρία των ενόχων. Άλλωστε, το βράδυ εκείνο δεν χάθηκε μόνον ο Γραμματικός, αλλά και δύο ακόμη ψυχές.

Σύμφωνα με όσα γράφει το TiVi, οι Σεβαστοί θα καταφέρουν να χρησιμοποιήσουν ένα πολύ καλό άλλοθι, σχετικά με το που βρίσκονταν το βράδυ εκείνο. Μόλις η Πηνελόπη αντιληφθεί πως ο Μελέτης εμπλέκεται και σε αυτή την υπόθεση, θα αηδιάσει. Ο Λούβαρης είχε δει τον Δούκα στον χώρο που ο Θέμελης έχασε τη ζωή του. Τα κομμάτια του παζλ ενώνονται ξανά.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες πτώμα