Άγριες Μέλισσες γ’ κύκλος: Αυτή είναι η γυναίκα που θα είναι αρχηγός της αντίστασης

Άγριες Μέλισσες γ’ κύκλος: Όλα θα ανατραπούν στο Διαφάνι. Η Χούντα θα φέρει μεγάλες αλλαγές και ανθρώπους διψασμένους για επανάσταση. Εκτός από την πεντάδα του χωριού που θα βάλει σε εφαρμογή τα σχέδιά της, στις Άγριες Μέλισσες θα δούμε και μία πολύ δυνατή γυναικεία αντίσταση, που θα φέρει την ανατροπή.

Άγριες Μέλισσες γ’ κύκλος: Αυτή είναι η γυναίκα που θα είναι αρχηγός της αντίστασης

Ο Προύσαλης, ο Άγγελος, ο Τόλιας, ο Παπά Γρηγόρης και ο Παναγιώτης, σε συνδυασμό με την βοήθεια του Κυριάκου, θα λειτουργούν υπό τα βλέμματα της εξουσίας. Θα καταστρώνουν τα σχέδιά τους, δείχνοντας απέναντι στον Ακύλα πως είναι υπέρ της δικτατορίας.

Μαζί τους σε αυτό θα έχουν και μία δυνατή ομάδα γυναικών, η οποία θα τους καθοδηγεί, θα τους βοηθά, θα στέκεται πάντοτε δίπλα τους. Ποια θα είναι η αρχηγός τους και τί θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς;

Κι όμως, οι Άγριες Μέλισσες θα φέρουν στην επιφάνεια την γυναικεία αντίσταση του χωριού, η οποία θα βάλει σε κίνδυνο της αγαπημένες μας πρωταγωνίστριες. Η αρχηγός αυτής της τολμηρής ομάδας θα είναι η… Δέσπω!

Όπως δήλωσε η Αλίκη Αλεξανδράκη στο 7 Μέρες TV και στον Γιάννη Βίτσα:

“Η Δέσπω θα είναι επικεφαλής της γυναικείας αντίστασης, μέσα στο Διαφάνι. Με τον τρόπο της και όχι φανερά, θα οργανώνει τις κυρίες του χωριού. Ο ενωμοτάρχης θα είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα δείχνει ότι συνεργάζεται με την χούντα, αλλά στην πραγματικότητα θα βοηθά τους συγχωριανούς του. Δεν ξέρω αν θα μάθει τις διαβολιές της μαμάς του, όμως και αυτός ακολουθεί τακτική…”

Όπως είναι λογικό, σε αυτή την μικρή ομάδα θα δούμε σίγουρα την Ρίζω, την Βιολέτα, αλλά και τις αδελφές Σταμίρη. Η Ασημίνα, με την δουλειά της στην εφημερίδα, θα μεταφέρει τις κατάλληλες πληροφορίες στους συγχωριανούς της, βοηθώντας με κάθε τρόπο την δράση τους.

Η Δέσπω στις Άγριες Μέλισσες αρχηγός στην γυναικεία αντίσταση

Από την άλλη πλευρά, οι Σεβαστοί με την οικογένεια Μεγαρίτη θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη φιλία, η οποία θα δοκιμαστεί αρκετά. Θα ασκούν πιέσεις και τεράστιο έλεγχο στο χωριό, με την κατάσταση αυτή να δυσκολεύει το έργο των κατοίκων.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

g kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Γ ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες Δέσπω