Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Πηνελόπη και Γραμματικός κλείνουν τον Δούκα φυλακή

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Ενώ η Πηνελόπη με τον Αλέξη καταφέρνουν να παντρευτούν με όλη την οικογένεια να δίνει το «παρών», μετά τον γάμο ο εισαγγελέας βρίσκει το κόσμημα που πρόσφερε ο Μελέτης στην Πηνελόπη.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Πηνελόπη και Γραμματικός κλείνουν τον Δούκα φυλακή

Αυτό θα γίνει ξανά η αφορμή για να ταράξει τη σχέση τους: «Γιατί σου κάνει δώρα;», της λέει και εκείνη τον καθησυχάζει: «Τι είναι αυτά που λες; Μου το έκανε δώρο για τον γάμο μας… ως ξάδελφος». Ο Αλέξης βρίσκει τον Μελέτη και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια, με τον εισαγγελέα να τον απειλεί να μείνει μακριά από τη γυναίκα του.

Από την άλλη η Μυρσίνη καταφέρνει να πείσει τον Δούκα να δεχτεί την επιστροφή της Πηνελόπης και του Γραμματικού στο σπίτι τους, αλλά ο Γραμματικός δεν θέλει ούτε να το ακούσει.

Η Πηνελόπη απαιτεί εξηγήσεις: «Δεν καταλαβαίνω τη συμπεριφορά σου και γιατί δεν θέλεις να πάμε στους γονείς μου», τον ρωτάει και τότε εκείνος αποφασίζει να τη φέρει αντιμέτωπη με την αλήθεια δείχνοντας τα στοιχεία που έχει εναντίον του … πατέρα της. Το σοκ είναι τεράστιο. Η Πηνελόπη έρχεται σε σύγκρουση με την οικογένεια της και αποφασίζει να βοηθήσει τον άντρα της να τιμωρηθούν όπως πρέπει: «Είναι τέρατα όλοι! αυτό κανείς στο χωριό δεν τους θέλει, είχαν δίκιο, τελικά! Αλέξη, κάνε ό,τι πρέπει να πληρώσουν».

Τότε ο Γραμματικός αποφασίζει να ανοίξει ξανα την υπόθεση με τη βιομηχανική ζώνη. Παράλληλα, ο Προύσαλη δέχεται μια καταγγελία για τις παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντή. Κι ενώ ο Βόσκαρης προσπαθεί να καλύψει τα νώτα τους, ο Προύσαλης με σύμμαχο τον Αλέξη κάνουν ό,τι μπορούν για να τον ξεμπροστιάσουν.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΓραμματικόςΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Πηνελόπη