Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Οι παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντή αποκαλύπτονται

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Η απόδραση της Ελένης είναι γεγονός και τα νέα δεν αργούν να διαδοθούν. Στο Διαφάνι και στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός στο άκουσμα της είδησης και όλοι φοβούνται για τις εξελίξεις.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Οι παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντή αποκαλύπτονται

Εν τω μεταξύ, η Δράσω μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες με τις νέες αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της, ενώ ο Τάκης κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη για εκείνη.

Η Δράσω βλέπει τον Φίλιππο κρυφά. Παράλληλα, ο Δούκας ζητάει απ’ όλους να επιστραφεί στα χέρια του η περιουσία κι αυτή τη φορά επίσημα φέρνοντας τον Νικηφόρο αντιμέτωπο με ένα τεράστιο δίλημμα.

Να υπογράψει τα χαρτιά ή να φτάσει τη σύγκρουση με τον πατέρα του στα όριά της; Από την άλλη, το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή για τις παράνομες δραστηριότητές τους έρχεται στο φως από κάποιον που μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες.

Και όσο οι ώρες περνούν, η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν απ’ τους χωροφύλακες σε ένα ανελέητο κυνηγητό.

Ωστόσο, η Φωτεινή αποφασίζει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Θα μπορέσει, όμως, η θυσία της να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δύο;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες μέλισσες κωνσταντής