Άγριες μέλισσες εξελίξεις: Ο Τόλιας δεν θέλει τον Βόσκαρη για γαμπρό του

Άγριες μέλισσες εξελίξεις: Ακόμα μια φορά, οι κάτοικοι του Διαφανίου θα ζήσουν ανατρεπτικές καταστάσεις οι οποίες θα κάνουν άνω-κάτω τις ζωές τους. Οι «Άγριες Μέλισσες» εξάλλου ξέρουν καλά τον τρόπο να καθηλώνουν τους τηλεθεατές και αυτό αναμένεται να γίνει και στα επόμενα επεισόδια.

Άγριες μέλισσες εξελίξεις: Ο Τόλιας δεν θέλει τον Βόσκαρη για γαμπρό του

Αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών θα τραβήξει η κόρη του Κοινουτάρχη, η Σοφούλα η οποία έχει έρθει κοντά με τον Μάνο Βόσκαρη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό», το πρωί της Τρίτης, ο Λάμπρος, προκειμένου να προφυλάξει τη νεαρή κοπέλα από τον Βόσκαρη, θα αποκαλύψει τα πάντα στον Τόλλια για το ποιόν του και το σκοτεινό παρελθόν του.

Τόσο ο Τόλλιας όσο και η σύζυγος του, Παγώνα, τρομοκρατούνται με όσα έμαθαν και θα απαγορέψουν στη Σοφούλα να έχει κάθε επαφή με τον Μάνο Βόσκαρη. Η νεαρή κοπέλα όμως παίρνει μια παράτολμη απόφαση με την οποία θα φέρει τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι.

Η Σοφούλα αποφασίζει να πει το «ναι» στην πρόταση γάμου του Μάνου Βόσκαρη και φεύγει από το σπίτι της προκειμένου να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

agries melisesΆγριεςΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Επεισόδιαμέλισσες