Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Μία καταστροφική φιλία γεννιέται

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Η Ρένα αγαπάει την πολυτελή ζωή και τα φώτα, με την Μυρσίνη να γίνεται η νέα της κολλητή, στις Άγριες Μέλισσες. Πράγματι, αυτό ήταν ένα δίδυμο που δεν περίμενε να δει κανείς. Η Μυρσίνη μαθαίνει για τη νέα σχέση του γιου της και κάνει τα πάντα για να προσεγγίσει τη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Μία καταστροφική φιλία γεννιέται

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος παλεύει να κρατήσει τις αποστάσεις του, καθώς δε νιώθει ακόμη ερωτευμένος με την Ρένα. Ο ενθουσιασμός υπάρχει, το παιχνίδι αυτό τον ιντριγκάρει, ο ίδιος, όμως, δεν είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Η Ρένα, θέλοντας να τον κάνει δικό της, διαβάλλει διαρκώς την Ασημίνα και προσεγγίζει την οικογένειά του. Θέλει να μπει για τα καλά στη ζωή του, αλλά και στον κόσμο των Σεβαστών.

Η Μυρσίνη, θέλοντας να γνωρίσει καλύτερα την κοπέλα που ερωτεύτηκε ο γιος του στις Άγριες Μέλισσες, αποφασίζει να πλησιάσει την Ρένα. Εντυπωσιάζεται από την πλούσια οικογένειά της και αμέσως γίνονται δύο πολύ καλές φίλες.

Η Ρένα χαίρεται που έχει την “άτυπη” αυτή έγκριση της μητέρας του Νικηφόρου. Νιώθει μέλος της οικογένειας και είναι φοβερά ικανοποιημένη. Σύμφωνα με το OKmag και τον Γιώργο Μπέζα, τα σχέδιά τους ξεκινούν.

Στόχος της Μυρσίνης είναι να “στεριώσει” ο γιος της με αυτή την γυναίκα, καθώς την θεωρεί ως τεράστια ευκαιρία για εκείνον. Φυσικά, στον Νικηφόρο δε θα αρέσει καθόλου αυτή η εξέλιξη, με τα πρώτα σύννεφα να σκεπάζουν τη σχέση του με την Ρένα.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Εξελίξεις