Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Μεγάλα δεινά για Βιολέτα και Μιλτιάδη

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Μεγάλα δεινά προβλέπεται να έρθουν στην ζωή της Βιολέτας και του Μιλτιάδη στην αγαπημένη σειρά Άγριες Μέλισσες και μας τα αποκάλυψαν όλα η Ελένη Καρακάση και η Δανάη Λουκάκη!

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Μεγάλα δεινά για Βιολέτα και Μιλτιάδη

Μέσα από μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό YOU τα κορίτσια μας έδωσαν και κάποια spoilers!

Αποκαλύψεις για τις Άγριες Μέλισσες – Τι θα συμβεί 6 χρόνια μετά με Βιολέτα και Μιλτιάδη

Η Ρίζω στις «Άγριες Μέλισσες» ήταν πάντα παρούσα και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα. Θα έχουμε έρωτες, νέες εγκυμοσύνες και νέα… δράματα στη συνέχεια;

Ένα μεγάλο κομμάτι της δράσης του σίριαλ θα μεταφερθεί στη συνέχεια και σε άλλους χώρους, παρακολουθώντας τη ζωή της Λενιώς και της Δρόσως. Στο Διαφάνι υπάρχει μια λίγο πιο χαρούμενη νότα με νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν, γιατί θα έχουν περάσει πια έξι χρόνια. Ανύπαντρη θα παραμείνει ακόμη η Ρίζω, αλλά θα έχει ανανεωθεί εμφανισιακά γιατί θα έχει αλλάξει και η μόδα της εποχής.

Δανάη, στο Διαφάνι για να πείσετε τον Σταμάτη να υπογράψει το διαζύγιο δημιουργήσατε μια γυναικεία «συμμορία»…

Δανάη: Με την Αμαλία Καβάλη που κάνει τη μοδίστρα, την Ελένη αλλά και τη Θεοφανία Παπαθωμά κάνουμε παρέα και εκτός γυρισμάτων. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι όλη αυτή η παρέα του καφενείου στις «Άγριες Μέλισσες» είμαστε και παρέα εκτός τηλεόρασης. Φυσικά, όποτε ταιριάζουν τα προγράμματά μας βγαίνουμε και με τις αδερφές Σταμίρη και τους Σεβαστούς! (γέλια)

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς πάμε έξι χρόνια μετά. Τι θα έχει αλλάξει στη ζωή της Παγώνας; Ειδικά και μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της από τη φυλακή;

Καταρχάς, τα παιδιά της θα έχουν μεγαλώσει. Η κόρη μου θα γίνει 18 χρόνων. Η Παγώνα είχε φάει πολλά «χαστούκια» στη ζωή της στα προηγούμενα επεισόδια. Τώρα πια έχει μάθει να μην κρίνει τόσο αυστηρά τους ανθρώπους, να μην είναι δηκτική όπως ήταν με τη Βιολέτα που τη θεωρούσε ανήθικη επειδή ως γυναίκα είχε καφενείο. Τώρα πια είναι κολλητές και αγαπιούνται. Και οι δυο τους έχουν περάσει μεγάλα δεινά και η Βιολέτα έχει να τραβήξει ακόμη μεγαλύτερα με τον Μιλτιάδη. Η Παγώνα δεν θα είναι πια ο ίδιος άνθρωπος, δεν θα το παίζει βέβαια βασανισμένη, είναι… κυρία Κοκοβίκου με δόξα και τιμή! (γέλια) Είναι βράχος δίπλα στον Περικλή και στις φίλες της.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Εξελίξεις