Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Λάμπρος και Λενιώ επιτέλους παντρεύονται

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Μπορεί η Λενιώ και Λάμπρος να είδαν για μια ακόμα φορά το όνειρο τους για μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στο Διαφάνι να απειλείται από την παρουσία του Βόσκαρη, ωστόσο η σχέση τους θα έχει ένα παραμυθένιο τέλος.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Λάμπρος και Λενιώ επιτέλους παντρεύονται

Ύστερα από χρόνια, η Ελένη με τον Λάμπρο αρχίζουν να πιστεύουν ότι μπορούν να είναι μαζί και τολμούν για πρώτη φορά να κάνουν όνειρα για το γάμο τους. Άλλωστε, η σχέση τους, η αγάπη τους είναι πια δεδομένη και γνωστή σε όλους.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Βόσκαρη, έχει ξεκινήσει με την κίνηση της Λενιώς να επιδίδεται σε έναν αγώνα προκειμένου να δικαιωθεί τόσο η ίδια όσο και οι άλλες γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί από εκείνον ενώ τη χαριστική βολή θα δώσει η Σοφούλα. Άγριες Μέλισσες εξελίξεις

Έτσι στα προσεχή επεισόδια θα δούμε το ζευγάρι να ετοιμάζει πλέον με ασφάλεια και σε κλίμα ευτυχίας το γάμο του.

Η επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος Γιώργου Σουξέ, ή αν προτιμάτε Προύσαλη. Ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για ένα μικρό… spoiler που θα μπορούσε να δώσει για την πλοκή της αγαπημένης σειράς, είπε “ναι, ο Λάμπρος και η Λενιώ παντρεύονται”.

Ήδη μάλιστα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και η πρώτη φωτογραφία των δύο ηθοποιών από την εν λόγω σκηνή του γάμου του που γυρίστηκε στο πάρκο Τρίτση

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ΆγριεςΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Επεισόδιαμέλισσες