Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Η Δρόσω πρώτο όνομα στην Τρούμπα

Κωνσταντής ο βαρόνος της περιοχής ...

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Η Δρόσω γνωρίζει στο καμπαρέ τον Φίλιππο, έναν γόνο ισχυρής οικονομικά οικογένειας που γοητεύεται απ’ την ομορφιά της. Ο Κωνσταντής συστήνει στην οικογένειά του την Δόμνα και τον πατέρα της και ορίζουν σύντομα τους αρραβώνες τους.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Η Δρόσω πρώτο όνομα στην Τρούμπα

Ο Άγγελος ομολογεί στον Νέστορα πως είναι ερωτευμένος με την Σοφούλα, ενώ εκείνη ομολογεί στον Λάμπρο τα κρυφά της αισθήματα γι’ αυτόν. Η Ελένη συγκρούεται με τον Βοσκάρη με στόχο να προστατεύσει μία νεαρή συγκρατούμενη της από τις άρρωστες ορέξεις του.

Την ίδια στιγμή, ο Δούκας μαθαίνει πως η υπόθεσή του δε θα δικαστεί κι έτσι μπορεί να επιστρέψει στο χωριό για να πάρει την εκδίκησή του. Η Ασημίνα ανησυχεί πολύ για την επιρροή που ασκεί η Μυρσίνη στην ανατροφή του γιου της κι αποφασίζει να φτιάξει μια νέα καθημερινότητα για εκείνον στα δικά της πρότυπα.

Η Δρόσω πολιορκείται απ’ τον Φίλιππο, ενώ η μαντάμ Κούλα την ενθαρρύνει να φτιάξει μια νέα ζωή στο πλευρό του πλούσιου αυτού άντρα. Η Σοφούλα πληγωμένη απ’ την απόρριψη του Λάμπρου, τα χάνει όταν μαθαίνει πως ο Άγγελος ενδιαφέρεται για εκείνη.

Η Δρόσω θα παραμείνει στην Τρούμπα για να πραγματοποιήσει το όνειρό της, ενώ ο Κωσταντής με το Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση κρυφά απ’ όλους και παράλληλα ο Κωνσταντής έχει σχέση με τη Δόμνα, κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Εξελίξεις