Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Ελένη και Δρόσω έρχονται σε ρήξη

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Σε πανικό θα δουν οι τηλεθεατές τις δύο αδερφές Σταμίρη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς μία αποκάλυψη θα ταράξει τις μεταξύ τους σχέσεις. Στο τελευταίο επεισόδιο, είδαμε την Δρόσω να μιλάει στην Ελένη για τον άντρα που βλέπει στις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος είναι ο Κωνσταντής Σεβαστός.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Ελένη και Δρόσω έρχονται σε ρήξη

Μια τέτοια είδηση, φυσικά, θα τάραζε την Λενιώ, η οποία ανοίγει νέο πόλεμο με τους Σεβαστούς. Πλέον, δε θα είναι μόνο το θέμα του συνεταιρισμού, αλλά και η σχέση της αδερφής της με έναν από ‘δαύτους’. Η οργή της θα πεισμώσει την Δρόσω, η οποία θα υποστηρίξει πως έχει βρει το άλλο της μισό στον Κωνσταντή. Οι σχέσεις των δύο αδερφών θα έρθουν σε ρήξη.

Στο άκουσμα αυτό, η Λενιώ άσπρισε. Δεν το χωράει το μυαλό της πως η αδερφή της έμπλεξε ξανά με έναν Σεβαστό. Μάλιστα, μια τέτοια σχέση είναι απόλυτα απαγορευμένη και όλο το Διαφάνι θα εναντιώνονταν. Σε μια συζήτηση που θα ακολουθήσει ανάμεσα στις δύο αδερφές, η Λενιώ θα προσπαθήσει να συνετίσει την μικρή της αδερφή, όπως κάνει πάντα.

Η Δρόσω θα επιμείνει πως ο Κωνσταντής έχει αλλάξει, πως δεν είναι όπως παλιά, η Ελένη, όμως, θα είναι κάθετη στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Μία τέτοια σχέση θα φέρει την καταστροφή, ενώ η εμπιστοσύνη που προσπαθεί να κερδίσει με την Ασημίνα, θα κλονιστεί ξανά. Άγριες Μέλισσες εξελίξεις

Η Ασημίνα μαθαίνει την αλήθεια και αντιδρά
Η Ασημίνα υποψιάζεται πως κάποιος έχει μπει στην ζωή της Δρόσως και προσπαθεί να το ερευνήσει. Ο στόχος της είναι να μάθει όσα περισσότερα μπορεί, προκειμένου να συνεχίσει τις προσπάθειες με τον μικρό Σέργιο. Άλλωστε, αν η Δρόσω παντρευόταν, θα μπορούσε να τον διεκδικήσει πολύ πιο εύκολα στο δικαστήριο κι αυτό είναι κάτι που η Ασημίνα το επιθυμεί, πλέον.

Όταν η Δρόσω της αποκαλύψει την αλήθεια, η αντίδρασή της θα είναι έντονη. Σίγουρα θέλει την αδερφή της με κάποιον κοντά της, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο. Η Ελένη και η Ασημίνα θα εναντιωθούν στη Δρόσω, κάνοντας τον Κωνσταντή να παίρνει άμεσα θέση, στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

Όσο γίνονται όλα αυτά, οι κρυφές επισκέψεις του Κωνσταντή με το παιδί συνεχίζονται, μέχρι να τους ανακαλύψει ο Μπάμπης. Ο Μπάμπης θα έκανε τα πάντα για να είναι η Ασημίνα καλά. Επομένως, μία ακόμη αποκάλυψη έρχεται στη συνέχεια της σειράς. Πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

agries melisesΆγριεςΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Επεισόδιαμέλισσες