Άγριες μέλισσες εξελίξεις: Άγριες κόντρες με Πηνελόπη και μελέτη

Άγριες μέλισσες εξελίξεις: Απρόβλεπτη αναμένεται η συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες με τις εξελίξεις να κόβουν την ανάσα. Οι ήρωες της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 θα έρθουν αντιμέτωποι για άλλη μια φορά με τα συναισθήματα τους. Η Πηνελόπη είναι μια από τις ηρωίδες του σίριαλ που θα φτάσει ξανά στα άκρα για τα μάτια του Μελέτη.

Άγριες μέλισσες εξελίξεις: Άγριες κόντρες με Πηνελόπη και μελέτη

H Ζορζέτ κάνει έκπληξη στην Ανέτ και στον Μελέτη και καταφτάνει στο Διαφάνι. Φυσικά, η Ανέτ την υποδέχεται με μεγάλη χαρά, αν και η Πηνελόπη δείχνει από την πρώτη στιγμή την ενόχλησή της.

Η άφιξη της Ζορζέτ γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών, οι οποίοι την φιλοξενούν. Ο Μελέτης περνάει χρόνο με την Ζορζέτ και την ξεναγεί στο χωριό. Οι δυο τους ζουν όμορφες στιγμές μαζί στις Άγριες Μέλισσες, προκαλώντας τη ζήλια της Πηνελόπης. Η Ζορζέτ μοιάζει ενθουσιασμένη τόσο με τη ζωή στο Διαφάνι όσο όμως και με τον Μελέτη. Η κοπέλα πραγματικά ενδιαφέρεται για εκείνον και δεν διστάζει να του το δείξει. Από την άλλη, ο Μελέτης θέλει να βρει μια γυναίκα για να βγάλει από το μυαλό του την Πηνελόπη και αφήνεται στα συναισθήματα της Ζορζέτ.

Έτσι, όπως θα παρακολουθήσουμε στις Άγριες Μέλισσες, ο Μελέτης πολύ σύντομα αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Ζορζέτ. Για άλλη μια φορά, όμως, η αντίδραση της Πηνελόπης είναι ακραία, καθώς νιώθει να τον χάνει για πάντα.

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου, μέσα στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια, με τον Κωνσταντή να δίνει τη χαριστική βολή. Ποια θα είναι η αντίδραση του Δούκα; Η Ασημίνα, απεγνωσμένη, προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της. Ο Βόσκαρης προσπαθεί να παραπλανήσει τον Τόλλια και την Παγώνα, ενώ η Ελένη με τον Λάμπρο ζητάνε τη βοήθεια του Γραμματικού καθώς βλέπουν πως η Σοφούλα είναι αμετάπειστη. Κανένας στο χωριό δεν καλοβλέπει αυτόν τον αρραβώνα. Η Ασημίνα, μπροστά στην απελπισία που βιώνει, οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ΆγριεςΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Επεισόδιαμέλισσες