Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Άγρια κόντρα Νικηφόρου και Ασημίνας για την Ελένη

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Τα πρώτα σύννεφα εμφανίζονται στη σχέση του Κωνσταντή και της Δόμνας. Κι αυτό γιατί η σκέψη του είναι στη Δρόσω και όσα είδε όταν τη συνάντησε στο καμπαρέ της Τρούμπας.

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Άγρια κόντρα Νικηφόρου και Ασημίνας για την Ελένη

Ωστόσο, αποφασίζει να μη μείνει με τα χέρια σταυρωμένα και να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας προσπαθεί να φέρει τον Νικηφόρο με τα νερά του, αλλά εκείνος αντιστέκεται Το ίδιο βράδυ, ο Γραμματικός καταφθάνει στο σπίτι του να ζητήσει το χέρι της Πηνελόπης προκαλώντας την έκπληξη όλων.

Ο Αλέξης και η Πηνελόπη είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν τη σχέση τους, παρά τα εμπόδια των Σεβαστών, όμως ο Μελέτης δεν είναι απόλυτα σίγουρος για τα αισθήματά της. Παράλληλα, η Ανέτ έχει έρθει αποφασισμένη να στηρίξει τον Μιλτιάδη αλλά και να είναι δίπλα στον Μελέτη, και του το ξεκαθαρίζει. Από την άλλη, ο Κωνσταντής πηγαίνει ξανά στην Τρούμπα και κάνει μια κουβέντα με τον Τάκη, η οποία όμως καταλήγει σε καβγά.

Εν τω μεταξύ, η Ελένη και ο Λάμπρος δεν πιστεύουν στην ανέλπιστη τύχη τους, καθώς εκείνη είναι πια ελεύθερη, ενώ στο σπίτι των Σεβαστών η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης. Άγριες Μέλισσες εξελίξεις

Η Ασημίνα συγκρούεται και με τον Νικηφόρο, καθώς ο Σέργιος δείχνει να φοβάται αυτήν την επιστροφή. Κι ενώ στο σπίτι των Σεβαστών είναι αναστατωμένοι με την εξαφάνιση του Κωνσταντή, καθώς δεν έχει ενημερώσει κανέναν πως είναι στην Αθήνα, μια μεγάλη επιστροφή φέρνει τα πάνω κάτω στο χωριό.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Νικηφόρος