Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Στα όρια φέρνει Δρόσω και Κωνσταντή ο Τάκης

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης από το Διαφάνι αλλά και από τη ζωή της, καθώς δεν έχει αισθήματα πια για εκείνον, αλλά μόνο για τον Κωνσταντή.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Στα όρια φέρνει Δρόσω και Κωνσταντή ο Τάκης

Ωστόσο, ο Τάκης δεν σκοπεύει να την αφήσει ήσυχη και αποφασίζει να παραμείνει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη φέρνοντας την κοπέλα στα όριά της. Κι ενώ η Ασημίνα είναι ακόμη εξαφανισμένη με τον μικρό Σέργιο και οι Σεβαστοί έχουν μάθει πια την αλήθεια, ο Τάκης προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία της να διεκδικήσει το παιδί της, αφού ο γάμος της αδελφής της διαλύεται.

Πράγματι, η Δρόσω έχει κρυφές ελπίδες και τις μοιράζεται με τον Κωνσταντή, που εκφράζει πια τα συναισθήματά του ανοιχτά. Οι δυο τους είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα εμπόδια στη σχέση τους, αλλά ο Τάκης δεν μπορεί να δεχτεί πως η κοπέλα θα τον αφήσει για άλλον άντρα.
Η παρουσία του, όμως, στο Διαφάνι και στη ζωή της φέρνει τη Δρόσω και τον Κωνσταντή στα όριά τους. Ωστόσο, η Δρόσω έχει να αντιμετωπίσει ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις, καθώς θα βρεθεί τετ α τετ με τον Δούκα και τη Μυρσίνη.

Οι δύο τελευταίοι θέλουν να βάλουν νέους όρους στη συμφωνία τους προκειμένου να εξασφαλίσουν την ηρεμία της οικογένειάς τους αλλά και το ότι η κοπέλα δεν θα τους στερήσει τον εγγονό τους.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Επόμενα ΕπεισόδιαΆγριες μέλισσες κωνσταντήςΆγριες Μέλισσες Τάκης