Άγριες Μέλισσες Επόμενα Επεισόδια: Ο Βόσκαρης επιτίθεται στην Ελένη και όλα αλλάζουν

Άγριες Μέλισσες Επόμενα Επεισόδια: Η παρουσία του Βόσκαρη στο Διαφάνι έχει συγκλονίσει την Ελένη, η οποία φοβάται πως θα ζήσει ξανά τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του μέσα στη φυλακή.

Άγριες Μέλισσες Επόμενα Επεισόδια: Ο Βόσκαρης επιτίθεται στην Ελένη και όλα αλλάζουν

Ο Λάμπρος κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να καταφέρει να απομακρύνει τον Βόσκαρη από το χωριό, αλλά και ο Γραμματικός τού λέει πως κάτι τέτοιο, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, είναι σχεδόν ακατόρθωτο.

Ο δάσκαλος, τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, μαθαίνοντας με λεπτομέρειες τα βασανιστήρια που πέρασε η Ελένη μέσα στη φυλακή, είναι αποφασισμένος να την προστατεύσει από τον Βόσκαρη, για να μην περάσει ξανά αυτές τις τραγικές στιγμές που της σημάδεψαν για πάντα τη ζωή. Ωστόσο, η Ελένη τού διαμηνύει πως θα δώσει τη μάχη της εναντίον του Βόσκαρη και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ποτέ τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Από την άλλη, ο Βόσκαρης παλεύει ακόμη με τους δαίμονες από το παρελθόν του καταστρώνοντας τα δικά του σχέδια.

Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, ο διοικητής έχει βάλει στο στόχαστρό του τη Σοφούλα. θέλει να εκμεταλλευτεί την αθωότητά της και να την πολιορκήσει, προκειμένου να την κάνει άθελά της σύμμαχό του στα αδίστακτα σχέδιά του εναντίον της Ελένης. Άγριες Μέλισσες Επόμενα Επεισόδια

Εν τω μεταξύ, ο ίδιος προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να τρομοκρατήσει την Ελένη και να την οδηγήσει μακριά από το Διαφάνι. Βλέποντας, όμως, πως η γυναίκα δεν κάνει πίσω και τώρα έχει στο πλευρό της ανθρώπους που τη βοηθούν, εξοργίζεται. Δεν έχει άλλη υπομονή και ένα βράδυ θα θυμηθεί τον παλιό εαυτό του. Ο Βόσκαρης παίζει το τελευταίο του χαρτί, για να οδηγήσει την Ελένη μακριά απ’ το Διαφάνι.

Γεμάτος οργή, εισβάλλει στο σπίτι της και εκείνη αντικρίζοντάς τον σοκάρεται. Περνούν μπροστά της όλες οι εφιαλτικές σκηνές που έζησε στη φυλακή, αλλά αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να μην τον αφήσει να την κάνει έρμαιο των ορέξεών του.

Ο Βόσκαρης της επιτίθεται και προσπαθεί να τη βιάσει ακόμη μία φορά, θέλει να της αποδείξει πως εκείνος κάνει κουμάντο και στο Διαφάνι, όπως και στις φυλακές. Τώρα, όμως, η Ελένη είναι πιο δυνατή. Δίνει μάχη με τον Βόσκαρη σώμα με σώμα και δεν θέλει να του επιτρέψει αυτή τη φορά να φτάσει στον στόχο του. Και τα καταφέρνει! Απωθεί τον Βόσκαρη δίνοντας άγρια μάχη μαζί του. Μάλιστα μετά απ’ αυτή τη νύχτα τίποτα δεν θα είναι ίδιο.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΒόσκαρηςΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Επόμενα Επεισόδιαεπόμενα επεισόδια