Αγριες Μελισσες Επομενα Επεισοδια: Η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί

Αγριες Μελισσες Επομενα Επεισοδια: Τα νέα για την αποφυλάκιση της Ελένης κάνουν τον γύρο του Διαφανίου και η Ελένη με τον Λάμπρο δεν πιστεύουν στην ανέλπιστη τύχη τους.

Αγριες Μελισσες Επομενα Επεισοδια: Η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί

Ομως, δεν συμβαίνει το ίδιο στο σπίτι των Σεβαστών καθώς η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης. «Η φόνισσα η αδελφή σου θα κυκλοφορεί ελεύθερη! Δεν θα προλάβει να πατήσει το πόδι της στο χωριό, θα τη σκοτώσω εγώ η ίδια», λέει στην Ασημίνα, η οποία της ξεκαθαρίζει: «Αφησε τα δράματα, Μυρσίνη! Τιμωρήθηκε και με το παραπάνω εξαιτίας σου! Μη νομίζεις ότι έχω πιστέψει το ψέμα που μου αραδιάσατε εσύ και ο άντρας σου για τον Βόσκαρη! Η Ελένη θα γυρίσει στο χωριό και αυτή τη φορά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το σταματήσεις».

Η επιστροφή αυτή όμως προκαλεί φόβο στον μικρό Σέργιο φέρνοντας σε κόντρα τον Νικηφόρο και την Ασημίνα. «Καταλαβαίνεις ότι το παιδί φοβάται; Καλό είναι να κρατήσεις την Ελένη μακριά του», τη συμβουλεύει και εκείνη αντιδράει: «Ο Σέργιος, όπως αγαπάει τη δική σου οικογένεια, έτσι θα αγαπήσει και τη δική μου! Αν είναι δυνατόν να αφήσω μακριά από την Ελένη τον ανιψιό της! Εχει και εκείνη δικαίωμα να τον βλέπει και να είναι μαζί του! Οσο για τον φόβο του, μην ξεχνάς ότι φρόντισε η μητέρα σου γι’ αυτό, οπότε καλύτερα να ζητήσεις από εκείνη εξηγήσεις».

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Επόμενα ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Μυρσίνη