Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Άγριο ξύλο με Νικηφόρο και Τακη

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Δρόσω αποφασίζει πως δεν θέλει να εμπιστευτεί ξανά τον Τάκη και τον διώχνει τόσο από τη ζωή της όσο και από το Διαφάνι. Εκείνος, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να φύγει με άδεια χέρια και εκβιάζει την Ασημίνα με την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Άγριο ξύλο με Νικηφόρο και Τακη

Η Ελένη μαθαίνει για τα όσα είπε ο άντρας στην αδελφή της και αποφασίζει να λογαριαστεί μαζί του, ενώ για τον εκβιασμό ενημερώνεται και ο Νικηφόρος από την ίδια την Ασημίνα. Ο τελευταίος, όμως, δεν μπορεί να συγκροτήσει τον θυμό του.

Βγαίνει εκτός ελέγχου και πηγαίνει να συναντήσει τον Τάκη. Πολύ γρήγορα, η κατάσταση ανάμεσα στους δύο άντρες εκτροχιάζεται και πιάνονται στα χέρια. Μάλιστα, ο Νικηφόρος, αργότερα, απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί τον μικρό Σέργιο.

Έπειτα, η Ελένη ζητάει από τον Τάκη να φύγει απ’ το σπίτι τους, αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να ξανακερδίσει τη Δρόσω και παίζει το τελευταίο του χαρτί. Αποκαλύπτει στους Σεβαστούς την αλήθεια για τον Σέργιο και την πραγματική του μητέρα και ο Δούκας συγκλονίζεται.

Η Ασημίνα απεγνωσμένη προειδοποιεί τη Δρόσω πως δεν πρόκειται να χάσει το παιδί της, αλλά οδηγείται σε μια παράτολμη απόφαση…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Επόμενα ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες ΝικηφόροςΆγριες Μέλισσες Τάκης