Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ο Βόσκαρης αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Δούκα

Το μυστικό έρχεται στο φως και στο Διαφάνι γίνεται χαμός από τα νέα

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Άλλο ένα μυστικό έρχεται να συνταράξει το Διαφανι, τα επεισόδια προχωρούν και έρχονται πολλές αποκαλύψεις για να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους. Ποιος όμως θα αποκαλύψει αυτό το μεγάλο μυστικό που τόσο καιρό καλά κρατεί;

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ο Βόσκαρης αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Δούκα

Ναι είναι αυτός που δεν περιμέναμε, είναι αυτός που δεν θέλει η Ελένη Σταμίρη να ξαναδεί στα μάτια της, είναι ο Μάνος Βοσκάρης ο πρώην διοικητής φυλακών που με την βοήθεια των Σεβαστών αναλαμβάνει ως νέος Ενωμοτάρχης στο Διαφανι καθώς ο Προύσαλης αναμένει τον διορισμό του σε νέα θέση.

Την είσοδο του την κάνει σε μια σχολική Χριστουγεννιάτικη εορτή όπου αφήνει με το στόμα ανοιχτό μερικούς παλιούς γνωστούς. Ο Βόσκαρης θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στο χωριό και θα επηρεάσει πολλές καταστάσεις, ο κύριος στόχος του δεν είναι άλλος από την Ελένη Σταμίρη, θέλει να πάρει εκδίκηση, αλλά μόνος δεν μπορεί να τα καταφέρει, έτσι ζητάει βοήθεια από τον Δούκα Σεβαστο ο οποίος αρνείται να του την δώσει.

Ο Μάνος Βοσκαρης αφού βλέπει ότι ο Δούκας δεν είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει για να βγάλουν από την μέση την Ελένη, τον απειλεί πως θα αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό που του είχε εκμυστηρευτεί πριν τον θάνατο του ο Σεργιος. Το μεγάλο μυστικό αφορά τον θάνατο του Γιώργη Σταμίρη, του πατέρα της Ελένης, του αποκαλύπτει ότι αυτοί τον δολοφόνησαν (τον δηλητηρίασαν) δηλαδή ο Δούκας και ο Σέργιος. Άγριες Μέλισσες επεισόδια

Το μυστικό έρχεται στο φως και στο Διαφάνι γίνεται χαμός από τα νέα, ο Δούκας πλέον ψάχνει εκδίκηση και αναμένετε ένας νέος πόλεμος. Οι εξελίξεις αναμένονται συγκλονιστικές, νέοι έρωτες, ίντριγκες και … φόνοι έρχονται.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΒόσκαρηςΆγριες Μέλισσες ΔούκαςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια