Άγριες Μέλισσες επεισοδιο: Άγρια κόντρα Μυρσίνης με Δρόσω – Εξαφανίσου από το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες επεισοδιο: Η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι και η παρουσία της πανικοβάλλει την Ασημίνα. Μάλιστα, η τελευταία εξοργίζεται καταλαβαίνοντας πως ο Νικηφόρος θέλει να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός σύμμαχος της Ασημίνας είναι η Μυρσίνη, η οποία θεωρεί επίσης πως η Δρόσω δεν πρέπει να έχει καμία επικοινωνία με τον Σέργιο.

Άγριες Μέλισσες επεισοδιο: Άγρια κόντρα Μυρσίνης με Δρόσω – Εξαφανίσου από το Διαφάνι

Η Δρόσω καταλαβαίνει πως δεν θα είναι εύκολη η επιστροφή της στο χωριό. Όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί και της φέρονται σκληρά.

Τις επόμενες μέρες κι ενώ η Ασημίνα κάνει τα πάντα προκειμένου να νιώσει η Δρόσω ανεπιθύμητη, ο Νικηφόρος φαίνεται πως κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Μάλιστα, η Ασημίνα ανακαλύπτει πως επικοινωνούν, γεγονός που αναζωπυρώνει τη ζήλεια της για τον Νικηφόρο και την αδελφή της. Έπειτα, η Μυρσίνη πηγαίνει να βρει τη Δρόσω για να την απειλήσει να φύγει και πάλι από το χωριό και να τους αφήσει ήσυχους.

Θα καταλάβει, όμως, πως δεν είναι πια το κοριτσάκι που ήταν όταν έφυγε έξι χρόνια πριν.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος βλέπει μέρα με τη μέρα τον γάμο του να βουλιάζει, ενώ η Ασημίνα για να βρει διέξοδο οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

epeisodioΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Δρόσωαγριεσ μελισσεσ επεισοδιοΆγριες Μέλισσες Μυρσίνη