Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 69, 70, 71, 72, 73, 74 – Β Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 69, 70, 71, 72, 73, 74 – Β Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες του Ant1 …

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 69, 70, 71, 72, 73, 74 – Β Κύκλος

Ο Βόσκαρης από τη δίκη της Ελένης που τον είχαμε δει μέχρι και σήμερα, έχουμε όλοι καταλάβει πως πρόκειται για έναν πολύ σκοτεινό και εκδικητικό χαρακτήρα! Το γεγονός ότι υπήρξε κολλητός φίλος του Σέργιου και μάλιστα από τα παιδικά τους χρόνια, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα όσα πέρασε η Ελένη στη φυλακή καθώς βρέθηκε έρμαιο στα χέρια του αδίστακτου άντρα. Και αυτό το μάθαμε όταν η Σταμίρη ήταν κλεισμένη στην απομόνωση και είδε τη φιγούρα της Μυρσίνης από το μικρό παραθυράκι. Γεγονός που την έκανε να υποψιαστεί πως τα όσα ζούσε εκεί μέσα ήταν κατόπιν εντολών των Σεβαστών.

Σύντομα η αλήθεια αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον Μανο, που παραδέχτηκε πως ο Σέργιος ήταν όχι μόνο κολλητές του, αλλά οικογένεια για τον ίδιο, μιας και δική του δεν είχε ποτέ και το ότι τον σκότωσε, τον έκανε να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του φίλου του. Για την οικογένειά του μάθαμε όταν με αφορμή την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της και την εντολή έκτρωσης από τον ίδιο, έκαναν τον Μάνο Βόσκαρη να εξομολογηθεί στην Ελένη την αλήθεια για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για τη μητέρα του (Ελένη επίσης στο όνομα).

Ο Σέργιος Σεβαστός, ο πατέρας του Δούκα και του Μιλτιάδη, τον πήρε μικρό από το ορφανοτροφείο και τον έβαλε να δουλεύει για εκείνον, έχοντας τον πάντα ως προστατευόμενό του, όπως ακριβώς έκανε ο Δούκας με τον Μελέτη, που ήξερε πως ήταν ανιψιός του.

Ετσι και ο Σέργιος Σεβαστός ήξερε πως πήρε κοντό του το νόθο παιδί του από παράνομη σχέση που είχε… Οταν η μάνα του Βόσκαρη έμεινε έγκυος από το αφεντικό της, έκρυψε την αλήθεια από τον άντρα της και όταν εκείνος την ανακάλυψε προσπάθησε να σκοτώσει τον Σέργιο Σεβαστό, αλλά τελικά εκείνος ήταν που του αφαίρεσε τη ζωή. Τότε εκείνη ανέλαβε την ευθύνη του φόνου και η συνέχεια είναι γνωστή, η Ελένη μπαίνει στη φυλακή, γεννάει τον γιο της και μετά τον πηγαίνουν σε ορφανοτροφείο. Η χαροκαμένη μάνα ζητάει τότε μία και μόνο χάρη από τον εραστή της, να προσπαθήσει να κάνει εύκολη τη ζωή του παιδιού τους. Υπόσχεση που ο Σεβαστός κράτησε και γι’ αυτό και πήρε το παιδί υπό την προστασία του. Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 69, 70, 71, 72, 73, 74 – Β Κύκλος

Οταν ο Βόσκαρης εμφανίζεται στο Διαφάνι έχει έναν και μόνο σκοπό: να κάνει τη ζωή της Ελένης κόλαση! Αυτή τη φορά όχι μόνο για τον θάνατο του Σέργιου, αλλά και για το ρεζίλι που του προκάλεσε με την απόδρασή της από τη φυλακή. Κατά τη μετακόμισή του βρίσκει μια φωτογραφία της μητέρας του, κάνει να τη σκίσει, αλλά το μετανιώνει! Στη συνέχεια βρίσκει ένα απόκομμα εφημερίδας από τη δίκη της Ελένης και την κατάθεση του Δούκα και π σκηνή κάνει flashback όπου μαθαίνει από τον Σέργιο πως εκείνος και ο πατέρας του σκότωσαν τον Γιώργη Σταμίρη!

Ο Μάνος προκειμένου να εδραιώσει τη θέση του στο χωριό, αλλά και για να εκδικηθεί που στο παρελθόν ο Δούκας είχε παίξει ρόλο στην απόλυσή του από το κτήμα των Σεβαστών, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το μυστικό αυτό πως όφελός του!

Στις αρχές της άνοιξης θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη για τη συγγένεια που συνδέει τους δύο άντρες, ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η εμμονική θέληση του Μιλτιάδη για εκδίκηση! Ο Βόσκαρης θα διεκδικήσει όσα του αναλογούν στα περιουσιακά της οικογένειας, αλλά και κοινωνικά τη θέση που του αρμόζει ως Σεβαστός και φυσικά ο Δούκας δεν θα δεχτεί να συμβεί κάτι τέτοιο και ένας νέσε πόλεμος θα ξεσπάσει ανάμεσα στα δύο αδέλφια που θα έχει έναν μόνο νικητή!

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 75, 76, 77, 78, 79, 80 – Β Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Επόμενα ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 69 – Β ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 70 – Β ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 71 – Β ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 72 – Β ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 73 – Β ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 74 – Β ΚύκλοςΒ' Κύκλος