Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 57, 58, 59, 60 – Β Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 57, 58, 59, 60 – Β Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες του Ant1 …

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 57, 58, 59, 60 – Β Κύκλος

Ο Μάνος Βόσκαρης με τη βοήθεια του Δούκα Σεβαστού, μπαίνει στη Χωροφυλακή. Στόχος του είναι να γίνει διοικητής και να βγάλει από την μέση τον ενωμοτάρχη του χωριού, τον Προύσαλη, αλλά και τον εγγονό του Νέστορα, τον νεαρό χωροφύλακα Άγγελο Φαναριώτη, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Σοφούλα.

Η νεαρή κόρη του κοινοτάρχη Τόλια, λοιπόν, επιθυμεί να ξεχάσει τον Λάμπρο που συνεχίζει να αγαπάει την Ελένη, αλλά και να αποκτήσει δύναμη. Έτσι, όταν ο Μάνος Βόσκαρης της ρίχνει τα δίχτυα του, τα μυαλά της παίρνουν αέρα. Αυτός, όμως, έχει άλλα στο μυαλό του. Θέλει να βάλει στο χέρι όλο το χωριό στις Άγριες Μέλισσες, μέσα από τον κοινοτάρχη πατέρα της που επηρεάζει τους πάντες και να μαζέψει με δόλο στοιχεία για να ρίξει ξανά την Ελένη στη φυλακή.

Η Ελένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία για τα όσα έχει διαπράξει ο Βόσκαρης, γιατί τον μισεί για όλα αυτά που της έκανε και θέλει να τον βάλει στη φυλακή. Το μίσος των δυο τους είναι τεράστιο, όμως ο Βόσκαρης ενδόμυχα έχει ερωτευθεί την Ελένη. Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 57, 58, 59, 60 – Β Κύκλος

Ο Μάνος Βόσκαρης φέρνει τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα καταφέρνει να αρραβωνιαστεί τη Σοφούλα και όταν γίνεται διοικητής με τη βοήθεια του Δούκα, εκείνη ονειρεύεται ότι θα γίνει πρώτη κυρία στο χωριό. Ο Βόσκαρης προχωρά σε ένα γάμο που θα κάνει άνω κάτω το Διαφάνι. Ωστόσο, έχει ξεχάσει κάποιον που μπορεί να τον πολεμήσει με τα ίδια του τα μυστικά.

Η αντίδραση του ισχυρού άντρα θα έχει αντίκτυπο τόσο στον νεαρό όσο και στη Μυρσίνη. Δεν είναι τυχαίο που η Μυρσίνη έχει απίστευτη αδυναμία στον μικρό γιο της, σε αντίθεση με τον Κωνσταντή, που πάντα τον υποτιμά και δεν παίρνει στα σοβαρά τα όσα λέει και κάνει.

Ο μοναδικός άνθρωπος που ίσως ξέρει την αλήθεια είναι ο Μιλτιάδης, ο οποίος γνώριζε εξ αρχής ότι η Μυρσίνη απατάει τον Δούκα. Αλλωστε είδαμε και σε πρόσφατο επεισόδιο, όταν τη συνάντησε τυχαία στον δρόμο, ότι ξέρει πολύ καλά το ένοχο παρελθόν της. Ωστόσο δεν γνωρίζει πως ο Νικηφόρος δεν είναι βιολογικός του ανιψιός. Ομως βαθιά μέσα του ξέρει πως ο νεαρός είναι τελείως διαφορετικός από τον Δούκα και τους άλλους δύο του γιους!

Ωστόσο το μικρόβιο της αμφιβολίας μπαίνει μέσα του και αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος με τη Μυρσίνη. «Είναι ψέματα! Ακούς; Ψέματα! Μα πώς είναι δυνατόν να πίστεψες τα λόγια αυτού του αλήτη; Μια ζωή κάθαρμα ήταν ο αδελφός σου! Μα καλά, είπε τέτοια λόγια για τη γυναίκα σου και εσύ καθόσουν και τον άκουγες;», φωνάζει η Μυρσίνη και ο Δούκας δεν την πιστεύει και συνεχίζει να της μιλάει θυμωμένος: «Ο Μιλτιάδης δεν θα έλεγε ποτέ ένα τέτοιο ψέμα! Θα σε καταστρέψω Μυρσίνη». Εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συμβαίνουν και προσπαθεί να πείσει τον άντρα της πως είναι αθώα! Ολη αυτή η ιστορία τον βάζει σε σκέψεις και για το τι συνέβη και με τον Θωμά Κυπραίο, ο οποίος κάποια στιγμή θα του αποκαλύψει πως η Μυρσίνη τον απάτησε μαζί του!

Κάποια στιγμή η αλήθεια θα βγει στο φως. Το σοκ για όλους θα είναι τεράστιο! Τόσο ο Νικηφόρος όσο και ο Δούκας θα συγκλονιστούν ανεπανόρθωτα με τις αποκαλύψεις, αφού θα συνειδητοποιήσουν την προδοσία της Μυρσίνης και πως τόσα χρόνια ζούσαν ένα τεράστιο ψέμα. Ο νεαρός θα θελήσει να διακόψει τις σχέσεις του με τη μητέρα του, ενώ ο Δούκας θα την πετάξει έξω από το σπίτι.

Η Μυρσίνη δεν θα έχει πια πουθενά να πάει. Η υπεροπτική συμπεριφορά της και οι άσχημοι τρόποι της απέναντι στους υπόλοιπους συγχωριανούς της θα της γυρίσουν μπούμερανγκ και θα βιώσει την ίδια αντίδραση απ’ όλους. Ομως ένα πρόσωπο θα είναι εκείνο που θα την πάρει μαζί και θα φροντίσει να της συμπαρασταθεί. Κι αυτό θα είναι η Ελένη Σταμίρη…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 61, 62, 63, 64 – Β Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Επόμενα ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 57 – Β ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 58 – Β ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 59 – Β ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 60 – Β Κύκλος