Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 43, 44 – Γ Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο  43, 44 – Γ Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες του Ant1 …

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 43 – Γ Κύκλος

Ο Ακύλας δίνει την αρχηγία των Αβάντων στον Μελέτη, ενώ υποψιάζεται πως ο Δούκας είναι ο εραστής της γυναίκας του, θα βρεθεί μποστά σε μια μεγάλη έκπληξη! Την ώρα που ο Τόλλιας πηγαίνει στον Νομάρχη να κάνει τα παράπονά του για τα έργα του Ακύλα και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλογερά, ο Θέμης βρίσκεται ανάμεσα στον Δούκα και τη Μυρσίνη που παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το Ποντίκι.

Ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη, ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του, με τη Μυρσίνη να μην σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα… Ο Μόρτζος ζητά απ’ τον Νικηφόρο να επιστρέψει στη Νομαρχία, καθώς τον βλέπει σα μελλοντικό γαμπρό του.

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 44 – Γ Κύκλος

Το δικαστήριο του Λάμπρου συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Προύσαλη, του Τόλλια αλλά και του Προκόπη που είναι έτοιμος για μεγάλες αποκαλύψεις. Η Ελένη όμως έχει κρυμμένους, αλλά επικίνδυνους ασσους στο μανίκι της, που αποφασίζει να τους χρησιμοποιήσει. Η κατάσταση στο δικαστήριο βγαίνει εκτός ελέγχου μετά τις αποκαλύψεις της Ελένης και διατάζεται η σύλληψή της.

Ο Σαράφης καταφέρνει να βρει μια λύση που θα μπορούσε να την σώσει. Για να γίνει όμως αυτό και να μην έχει την τύχη του Λάμπρου, πρέπει να δεχτεί να την ακολουθήσει.

Κι ενώ ο Ακύλας και ο Λευτέρης θα έχουν μια αναμέτρηση με ολέθρια αποτελέσματα, ο Κωνσταντής αποφασίζει να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά τη σχέση του με τη Δρόσω. Ο Δούκας και η Μυρσίνη ανοίγουν τα χαρτιά τους και ο πόλεμος που θα ξεσπάσει ανάμεσα τους προμηνύεται εφιαλτικός… Το σχέδιο του Πέτρου για να βοηθήσει στην αθώωση του Λάμπρου μπαίνει σ’ εφαρμογή προκαλώντας την οργή του Ακύλα που παίρνει μια παράτολμη απόφαση. Μια απόπειρα αυτοκτονίας θα ταράξει τα νερά στο Διαφάνι με απρόβλεπτες συνέπειες…

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 45 – Γ Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 46 – Γ Κύκλος

 

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο  45, 46, 47, 48  – Γ Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

4444 – Γ ΚύκλοςΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 43