Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40 – Β Κύκλος

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40 – Β Κύκλος: Η Ανέτ, θυμωμένη με τη συμπεριφορά του Μελέτη, αποφασίζει να αλλάξει τακτική απέναντί του. Όταν καταφέρνει για πρώτη φορά να τον προσεγγίσει ουσιαστικά, ένα τηλεγράφημα από το Διαφάνι θα βάλει ξανά σε κίνδυνο τη σχέση τους.

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40 – Β Κύκλος

Άγριες Μέλισσες διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες του Ant1 …

Ο Μελέτης είναι έξαλλος με την επιστροφή του Μιλτιάδη στο χωριό και ξεσπάει στην Ανέτ. Η Ζωρζέτ, όμως, εκδηλώνει τα αισθήματά της για εκείνον, δημιουργώντας του σύγχυση, καθώς υπάρχει η προοπτική μιας νέας σχέσης. Τελικά, όμως, ο Μελέτης γυρίζει εσπευσμένα από το Παρίσι. Τι θα συμβεί όταν βρεθεί απέναντι από τον Μιλτιάδη;

Η Ουρανία ανακαλύπτει τι εστί Μπάμπης. Ο Τόλλιας καλεί τον Νέστορα και τον Άγγελο στο σπίτι του για να δώσουν λόγο με τη Σοφούλα και η αλήθεια για τους δύο νέους είναι πλέον μονόδρομος. Ο Παναγιώτης αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη την αλήθεια για το ταξίδι του στην Αμερική και παραδέχεται σε όλο το χωριό τα όσα του συνέβησαν εκεί. Όλοι του ανοίγουν ξανά την αγκαλιά τους, ενώ η Βιολέτα του προσφέρει πάλι τη δουλειά του.

Η Δρόσω και ο Τάκης έχουν έναν άγριο καβγά που θα καταλήξει στην αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού. Ύστερα από τις αποκαλύψεις της, η σχέση τους μπαίνει σε νέες βάσεις. Ο κόσμος της, όμως, δεν αργεί να γκρεμιστεί και πάλι ύστερα από μια τυχαία συνάντηση, που θα έχει στους δρόμους της Αθήνας. Η Δρόσω μαθαίνει πως δεν πρόκειται να βγάλει δίσκο και πως ο Τάκης της λέει ψέματα τόσο καιρό. Καταρρακωμένη, θα οδηγηθεί σε λάθος αποφάσεις. Σιχαίνεται τον εαυτό της για την επιλογή της, αλλά είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να φύγει, ακολουθώντας τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 41, 42, 43, 44, 45 – Β Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες - Επεισόδιο 36 – Β ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες - Επεισόδιο 37 – Β ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες - Επεισόδιο 38 – Β ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες - Επεισόδιο 39 – Β ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες - Επεισόδιο 40 – Β ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Επόμενα Επεισόδια